Theo Walcott på ønskelisten

Daily Telegraph skriver at situasjonen til Theo Walcott er noe Liverpool følger nøye. Angriperen til Arsenal har så langt nektet å fornye avtalen som løper ut etter denne sesongen.

Den lokale journalisten Chris Bascombe hevder at Brendan Rodgers vil få penger tilgjengelig for å styrke stallen i januar, men at det vil være et begrenset budsjett som manageren må arbeide etter.

Rodgers vil ønske å spe på handlekassen gjennom å prøve å kvitte seg med flere av de høyest på lønningslisten i klubben, og som ikke spiller regelmessig på hans beste ellever. Joe Cole den mest opplagte spilleren i så måte. 30-åringen tjener £90000-100000 i uka, som tilsvarer £5M i året. Daily Telegraph tror Stewart Downing, Jordan Henderson og Jose Enrique også er blitt gjort oppmerksomme om at de kan snakke med andre klubber dersom de ønsker det.

Theo Walcott vokste opp som ung spiller i Southampton, før han gikk til Arsenal som 17-åring. Det var også interesse fra Anfield for Liverpoolsupporteren, men de røde skal ikke ha vært villig til å matche transfersummen som gjennom ekstra klausuler skal ha endt på £12M.

Avisen mener at Liverpool var interessert i Walcott i sommer, og vil være det fortsatt inntil den nå 23-årige spilleren skriver under ny kontrakt med Arsenal. Manager Arsene Wenger uttalte nylig at man søkte på å få en løsning på situasjonen med Theo Walcott, med en klar antydning om at dersom man ikke var blitt enige om en ny avtale innen januar kunne det være aktuelt å prøve å selge spilleren som vil være Bosman-spiller til sommeren.

Spilleren selv har hevdet at problemet er ikke økonomisk, men at han ønsker å spille mer regelmessig for Arsenal og da som midtspiss.