Til topps i Premier League U11 Festival

Liverpool U11 beseiret Fulham U11 i finalen, mens Barcelona U11 ble ekspedert i semifinalen.

Liverpool U11 vant Premier League U11 Festival som ble arrangert på University of Warwick i Coventry. 18 av de engelske toppklubbene samt Barcelona, Ajax og Sporting Lisboa deltok i den to dager lange turneringen.
- På dette nivået og i denne aldersgruppen pleier de bare å møte regionale lag, sier Liverpools akademimanager Steve Cooper til premierleague.com.

- Så dette var en mulighet til å møte andre lag som vi normalt ikke spiller mot, så vel som sosialisere oss med dem, høre andre dialekter og se noen andre spillestiler.

- Det er selvsagt stort å vinne. Vi er meget stolt av guttene, men det hadde vært en fantastisk erfaring uansett hvor vi hadde havnet.

Etter å ha vunnet sin gruppe slo Liverpool ut Barcelona i semifinalen etter straffesparkkonkurranse. Fulham nådde også finalen etter å ha beseiret Arsenal på straffer. Finalen endte målløst, men Liverpool trakk det lengste strået i straffesparkkonkurransen.
- Å møte Barcelona er spennende nok som det er. Jeg vet at våre gutter var opprømte bare over å møte dem.

- Måten begge lag spilte på i kampen var fremragende. De forsøkte å spille på den riktige måten og med en bekymringsløs innstilling.

Turneringen fulgte FAs nye regler der U11 (og U12) spiller med ni spillere på banen. Kampene gikk over 2x12 minutter. Banestørrelsen var 80x50 yards.
- Jeg synes ni mot ni for U11 er meget passende. Helgen beviste generelt at det er et godt steg.

- Jeg så på de europeiske lagene og nivået på deres spillere. Det var egentlig ingen forskjell mellom våre gutter og deres gutter, og med det mener jeg i landet generelt. Jeg synes det er et godt tegn på arbeidet som har blitt lagt ned, og det lover godt for fremtiden.