Tilbake på førstelaget i begynnelsen av desember

Brendan Rodgers forventer at Lucas Leiva er tilbake på førstelaget tidlig i desember.

Brasilianeren spilte i dag en drøy time da reservelaget slo Middlesbrough 1-0, og merket ingenting til lårskaden som holdt ham ute i tre måneder.

- Etter dagens reservelagskamp og en god ukes trening, bør Lucas være klar for førstelaget i neste uke, sa Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Lucas vil bli en stor spiller for oss. Han har en vidunderlig fotballhjerne, og skjønner hva vi prøver å innføre her. Han er en veldig god kar.

- Han har jobbet veldig hardt. Han var uheldig som pådro seg denne lårskaden i starten av sesongen, etter å ha jobbet så hardt for å komme tilbake fra en alvorlig kneskade. Men som en konsekvens av dette er bevegelsen i kneet hans mye bedre nå. Han fikk ekstra tid til å jobbe med kneet, og nå virker han veldig sterk og i god form.

- Han vil spille en time i dag, og så får vi se hvor vi står i neste uke.

- Vi har gode spillere i hans posisjon. Lucas er en topp proff, en landslagsspiller, og har mye rutine fra spill for sitt land. Han vet eksakt hva vi forsøker å gjøre, så når vi har en av hans kaliber på vei tilbake på laget vil vi utvilsomt bli et bedre lag.