To Wembley-triumfer på fire dager

Det har vært en flott uke for Dirk Kuyt, som har vært med på å vinne to kamper på Wembley i løpet av bare fire dager.

Søndag triumferte nederlenderen i ligacupfinalen, og i går var han med på å beseire England på deres hjemmebane.

- Carling Cup-finalen var strålende. Det var hyggelig å få et trofé på Wembley, som er et slikt fantastisk stadionanlegg. Jeg er meget godt fornøyd med resultatet i landskampen også, uttaler Kuyt til FATV.

- Det er spesielt å spille på Wembley. Det er også spesielt å spille mot England, og for oss var dette en veldig viktig kamp, så vi er godt fornøyd med resultatet. Vi gjorde et par flotte mål, og jeg synes også England gjorde to veldig fine mål. Vi hadde vært enda mer fornøyd om vi hadde unngått baklengsmål. Det klarte vi dessverre ikke, men vi har fortsatt et par måneder å forberede oss på frem til EM.

- Jeg synes vi spilte veldig bra i 65-70 minutter i går kveld. Da gjorde vi noen bytter, og det ble vanskeligere for oss mot slutten. Men til syvende og sist vant vi 3-2 på Wembley mot en toppnasjon, så vi er meget godt fornøyd med det.

- England er fortsatt et sterkt lag. De savnet noen rutinerte spillere som Rooney, Lampard, Terry og Ferdinand, men de har fortsatt et veldig sterkt lag. Det samme gjelder oss. Wesley var ikke 100% skadefri, men spilte likevel i en time. Robin spilte bare en omgang.

- Jeg tror begge lag gjorde sitt beste. England stilte med et ungt lag, men det var likevel mye kvalitet ute på banen. For oss er det fornøyelig å slå England på deres hjemmebane, Wembley. Nå er det bare et par måneder til EM, og vi ser virkelig frem til mesterskapet.