Tom King har forlatt Liverpool

Akademispilleren Tom King har forlatt Liverpool FC. Suso uttatt på Spania U19. Villyan Bijev har vært på treningssamling med USA U20.

Tom King spilte åtte av de ni første kampene for Liverpool U18 denne sesongen, før han reiste av gården for å delta i kvalifiseringen til Asiamesterskapet med Australia U18. Etter hjemkomst fikk han et innhopp mot Manchester City den 19. november, og den kampen viser seg nå å ha vært venstrebackens siste for de røde. Etter det vi har fått opplyst har 17-åringen forlatt Liverpool FC. Tom King spilte samtlige fire kamper for Australia i U17-VM sist sommer.

Suso var suspendert i gårsdagens reservelagskamp mot Bolton. Midtbanespilleren må også stå over mot Manchester United 16. januar og Blackburn 24. januar. Derfor passer det fint at han er innkalt til treningssamling med Spania U19 fra 16. til 18. januar.

Utlånte Villyan Bijev har oppholdt seg på treningsopphold i Fort Lauderdale i Florida med USA U20 fra 2. til 9. januar. I Tyskland er det vinterpause, og Fortuna Düsseldorf II starter opp vårsesongen i Regionalliga West med hjemmekamp mot Wuppertaler SV Borussia lørdag 21. januar.

Alex O'Hanlon er innkalt til to treningskamper med Irland U16 mot Portugal U16 17. og 19. januar.