Toppet lag i kveld?

Liverpool Daily Post tror at Kenny Dalglish kommer til å stille med toppet lag når Liverpool møter Manchester City i semifinale i Carling Cup i Manchester i kveld. Jose Enrique tror ikke ligatapet på Etihad Stadium nylig vil ha innvirkning på denne kampen.

Liverpool Daily Post skriver at Kenny Dalglish vurderer å stille med toppet mannskap i kveldens semifinale. På Anfield skulle man gjerne nådd sin første Wembley-finale på 16 år. Liverpool har ikke spilt i en finale på Wembley siden FA-cupfinalen mot Manchester United i 1996, og ergo aldri spilt på «nye» Wembley.

Dalglish har i tidligere runder av Carling Cup gitt spilletid til spillere som har slitt mye benk denne sesongen. Karer som Sebastian Coates, Martin Kelly, Jay Spearing, Jamie Carragher og Maxi Rodriguez har vært fast inventar på laget i denne turneringen. Men nå vurderer altså manageren ifølge lokalavisen Daily Post å toppe laget. Det betyr i så fall at Steven Gerrard starter sin første ligacupkamp siden oktober 2007.

Liverpool tapte nylig 3-0 for Manchester City i ligakampen på Etihad Stadium. Jose Enrique tror ikke det resultatet vil ha noen betydning for kveldens kamp.

- Jeg tror denne kampen blir helt annerledes enn ligakampen. Vi var litt uheldige i den. Jeg sier ikke at vi fortjente å vinne kampen, men uavgjort ville ha vært fair. Vi holdt bra på ballen, men klarte ikke å score. Det har skjedd flere ganger denne sesongen, så vi forsøker å bli bedre på dette området, uttaler venstrebacken.

- Jeg er veldig spent foran semifinalene, og gleder meg til å oppleve stemningen på Anfield i returkampen. Alle spillerne prater om stemningen på europacupkamper. Så viktig som denne kampen er, kan dette bli noe lignende, spår han.

- Vi føler presset på kroppen foran hvert spark på ballen, hvert øyeblikk i hver eneste kamp. Du kan ikke slappe av. Men jeg liker det. Som fotballspiller vokser du opp og ønsker slikt press. Å være her, og få spille hele tiden, er viktig for meg.