Tre tap for Bijev

Villyan Bijev har i løpet av en 12 dagers tur med USA U20 til Sør-Amerika vært med å tape tre treningskamper. Bouzanis fortsetter i Oldham. Cavanagh til Rochdale.

Villyan Bijev, som selv antyder på Twitter at han sannsynligvis kommer til å bli lånt ut også kommende sesong, ble byttet ut allerede i det 17. minutt da USA U20 tapte 2-4 mot Uruguay U20 på Gran Parque Central i Montevideo forrige onsdag.

USA fikk ingen revansje to dager senere på Parque Viera i Montevideo. Uruguay ble for sterke med 2-0. Bijev spilte første omgang.

Natt til i dag kom det tredje tapet for det amerikanske U20-landslaget. Chile vant 2-1 i Santiago. Bijev ble byttet ut i det 61. minutt.

Neste oppgave for USA U20 er Milk Cup i Nord-Irland. Der venter Danmark 21. juli og Tyrkia 23. juli. Plasseringskamp står på programmet 26. juli.

Ex-røde
Tidligere Liverpool-junior Dean Bouzanis har kommet til enighet med Oldham om en ny ettårskontrakt med Oldham. 21-åringen startet åtte kamper for The Latics etter at han signerte for «The Latics» i november. Rochdale har sikret seg 30-årige Peter Cavanagh, som forlot Liverpool i september 2001, på en ettårsavtale på fri overgang fra Fleetwood Town.