Trio på banen samtidig?

Mot Manchester City i morgen kan Andy Carroll, Luis Suarez og Steven Gerrard være på banen samtidig for Liverpool. Det har ikke skjedd ofte. Faktisk har trioen kun 69 minutter på banen sammen!

Det nærmer seg ett år siden Carroll og Suarez kom til Anfield-klubben, men Steven Gerrards skadeproblemer har medført at de tre stjernene har fått svært lite spilletid sammen. Faktisk har Liverpool bare unnagjort 69 minutter med offisiell fotball der alle tre har vært på banen samtidig.

- Dette viser bare at vi er et lag i utvikling. Andy var skadet da han kom til klubben. Steven har vært skadet 2-3 ganger, og Luis var suspendert mot Newcastle fredag kveld. Jeg har alltid sagt at det ikke handler om hvem som ikke spiller. Jeg ønsker ikke å vise manglende respekt overfor noen av våre spillere. Dersom en spiller ikke er tilgjengelig, er det ikke vits i å bruke energi på å bekymre seg over det. Det handler om de spillerne vi har tilgjengelig, slår manager Kenny Dalglish fast over Telegraph.

- De spillerne vi har i troppen har gjort denne fotballklubben stolt, og de vet at de selv må imponere dersom en annen spiller ikke er tilgjengelig. Det er eksakt hva de har gjort, legger han til.