Trives i Europa

Spill i Europa League har gitt unge spillere og de på grensen til førstelaget en sjanse til å få vist seg fram, men Brendan Rodgers ønsker også europeiske utfordringer på nyåret.

- Dette har vært min første mulighet til å arbeide i Europa som manager og jeg, sammen med min stab og spillerne, har trivdes med hvert minutt, forklarer Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi ønsker alle å gå videre. Jeg gråter ikke over at vi må spille torsdag og søndag, jeg synes det har vært glimrende.

- Jeg vil bli svært skuffet om vi ikke gikk videre. Jeg forstår hvor prioriteringene ligger men dette er en klubb som er formet etter hva man har gjort i Europa.

- Europa League er en flott turnering. Alle ønsker å være i Champions League, men hvis du spurte Liverpools spillere og supportere tilbake i 2001 om de likte seg da de vant turneringen, da er jeg sikker på at svaret er ja.

- Hvis vi kan greie å kvalifisere oss for cupspillet vil det være en utmerket prestasjon etter alt som skjedde under innledningen av sesongen. Da kan vi se fram mot neste år.

- Spillerne forstår hva dette gjelder og de ønsker å være involvert. Dette er en tropp som er helhjertet og veldig ærlig, de vil gi alt for å vinne.

- Europa League har vært en mulighet for noen spillere å komme inn og gjøre det bra. Det har også vært en sjanse for våre unge spillere. Nå står det på denne siste kampen og det er opp til oss selv. Det er alt vi kan be om. Hvis vi går videre vil det ha vært positivt på flere områder.