Trolig ingen spilletid for EM-spillerne

Brendan Rodgers sier det er lite trolig at spillerne som kom tilbake i trening denne uka vil kunne spille i de to siste kampene på USA-turnéen.

I dag var Steven Gerrard, Stewart Downing, Glen Johnson, Jordan Henderson, Martin Kelly, Andy Carroll og Fabio Borini i trening for første gang siden EM-sluttspillet. Selv om dette er spillerne mange av supporterne gjerne helst skulle ha sett i treningskampene mot AS Roma og Tottenham, er det lite trolig de vil være i aksjon.

- Selv om jeg gjerne skulle ha kastet dem inn i kamp med en gang, så er ikke det noe en kan gjøre. Fysisk sett så går ikke det an, sier Rodgers til lfctour.com.

- Spillerne som har trent i to og en halv uke vil spille en stor rolle i disse to neste kampene, og vi må sørge for å passe på de andre spillerne for å få dem i stand fysisk. Vi vil intensivere det i dagene fremover. Det er flott å få dem tilbake, komme i gang, og ta det videre herfra.

- Det var flott å se dem i går kveld, og så på treningsfeltet i morges. Gruppen har jobbet strålende disse siste ukene, men når du får tilbake spillere av den kvaliteten som de som har vært borte, så er det veldig bra. Det vil ta litt tid å få gruppen struktuert slik vi ønsker den skal være.