Trolig Pacheco sin siste kamp

Daniel Pacheco kommer trolig til å spille sin siste kamp for Liverpool når reservene møter Crystal Palace kl. 14.00. En kamp vi oppdaterer her på liverpool.no.

Brendan Rodgers har ikke funnet plass til Dani Pacheco i førstelagstroppen denne sesongen. Spanjolen har startet to kamper for seniorene. En i ligacupen og en i Europa League, hvor han også har kommet inn som innbytter ved en anledning. Forrige sesong var han utlånt til Rayo Vallecano, hvor han spilte 11 kamper. Det var meningen at han skulle forlate klubben permanent i sommer, men en overgang kollapset helt i siste liten.

På onsdag twitret han: "God natt. Trening i morgen på akademiet, og kamp med reservene på fredag. Den siste kampen i reserveligaen til januar, så får vi se hva som skjer i januar, men alle vet det."

Reservene har imponert i år, og ligger på toppen av tabellen. Dersom de unngår tap i dag, vil de også være det eneste reservelaget i landet som er ubeseiret i første halvdel av sesongen. Avspark er kl. 14.00, og vi vil oppdatere med de viktigste hendelsene her på liverpool.no.