Tror Allen får god mottakelse

Joe Allen vil møte gamleklubben i morgen, da Swansea gjester Anfield. Brendan Rodgers tror pasningsspilleren på midtbanen blir tatt godt i mot av sine tidligere fans.

Det er ventet at Brendan Rodgers vil få en kjølig mottakelse av bortesupporterne onsdag kveld, etter at han før sesongen forlot Swansea til fordel for Liverpool. Noe av det første han gjorde var å hente Joe Allen fra Liberty Stadium til Anfield.

Hvorvidt Allen kommer på banen i oppgjøret i Capital One Cup gjenstår å se, men siden han kun var sen innbytter mot Anzhi foregående uke kan han bli en av de få Rodgers velger som har spilt regelmessig på førstelaget denne sesongen. Manageren tror uansett at Joe Allen vil få en bra velkomst av de tilreisende fra Wales.

- Jeg tror han kommer til å få en veldig god mottakelse, sa Brendan Rodgers i dag. – Han er en gutt som han kommet fram gjennom deres junioravdeling, han ga alt under den tiden han var i klubben.

- Han bodde ikke i selve Swansea, slik at man tilbrakte mange år med å reise inn til trening.

- Han kom seg opp på førstelaget, for han forlot dem. Okay, supporterne er trolig skuffet over at han dro, men han innbrakte klubben £15M samt mye mer under den tiden han var der.

- Jeg tror supporterne vil respektere det. Han er et vidunderlig talent og var briljant de to årene jeg var der. Jeg tror det vil reagere ut fra det.