Tror Borini vil blomstre

Brendan Rodgers tror Fabio Borini vil komme til å blomstre i Liverpool, men sier det kan ta tid. Han mener italieneren er bedre sentralt i banen. Cole på benken?

Fabio Borini var Brendan Rodgers sitt første kjøp som Liverpool-manager, og en spiller han mente ville passe perfekt inn i hans fotballfilosofi. Nordiren har ikke forandret mening, til tross for få scoringer de første månedene.

- Han har kanskje ikke scoret like mange mål som han skulle ha ønsket. Men i hans forsvar, så har jeg brukt han i hans nestbeste posisjon. Han er bedre i midten der du kan se bevegelsene hans og løpene i bakrom, sier Rodgers ifølge The Times.

- Min plan med ham var denne type turneringer, og å se han vokse inn i rollen. Men på grunn av situasjonen vår måtte jeg kaste ham inn i det litt tidligere. Det jeg vet er at han har karakter, og er en veldig fin fyr som arbeider hardt hver eneste dag.

- Dessverre blir angripere dømt på scoringer i kamper. Over tid vil han kunne vise seg frem. Men jeg ville ikke ha hentet ham hit eller betalt summen dersom jeg ikke trodde han kunne klare det.

- Det er bare et spørsmål om tid for meg. Det samme hendte forrige sesong. Jeg vet fra tidligere erfaringer at målene vil komme.

Fabio Borini har vært ute av spill siden han ble byttet ut med skade til pause i kampen mot Manchester United i september.

The Times tror Liverpool starter med følgende lag: Reina, Johnson, Coates, Carragher, Robinson, Shelvey, Allen, Henderson, Downing, Borini, Assaidi. De tror Joe Cole vil kunne få en plass på benken, sammen med Steven Gerrard og Luis Suarez.