U21 drar til Irland

Liverpool U21 fortsetter sesongoppkjøringen med tur til Irland for å møte Bray og Crusaders. Borell var fornøyd med innsatsen i gårsdagens 4-1 seier mot Rochdale.

Det er under to uker til sesongstart for Liverpool U21, i det som erstatter den gamle reservelagsligaen. I går møtte Rodolfo Borell sitt mannskap Rochdale på akademiet, og Liverpool vant kampen 4-1.

- Jeg er fornøyd, for det var den type kamp jeg var ute etter. Jeg håpet på en tøff kamp mot et fysisk sterkt lag med mye erfaring. Jeg synes det var en tøff kamp, og spesielt i starten. Da det roet seg ned kunne vi bruke kvalitetene våre. Det var en god seier, og det jeg så etter, sa Borrell til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Når det kom til det fysiske var det bra. Når det kom til å spille som et lag var det også bra. I noen faser av kampen hadde vi litt panikk. Spesielt i starten da det virkelig var tøft. Vi måtte være tålmodig, og vente sjansen til å bruke våre kvaliteter.

- Du lærer av erfaring og kamper som denne. Det var positivt. Jeg er glad for resultatet også, fordi jeg sier alltid at å vinne er viktig, men også fordi det var den type kamp jeg var ute etter.

Borrell og U21-laget drar nå til Irland for å møte Bray Wanderers og Crusaders i to treningskamper.

- Vi vil spille mot samme type motstander - utenom at Bray og Crusaders er midt i sesongen, og dermed i langt bedre fysisk form enn Rochdale, som er i pre-season slik som oss. Det kommer til å et stort steg opp, og jeg ser fram til kampene. Det er derfor jeg ønsket meg denne kampen - for at guttene skulle bli klar over hva de vil møte i Irland.

- Vi dro ditt forrige sesong, og det var mange Liverpool-supportere der. Når Liverpool kommer er stadionene fulle. Ifjor husker jeg at Bray Wanderers hadde 6000 på tribunen og Waterford 8000. Når spillerne våre møter disse tøffe lagene med den atmosfæren så vokser de. Dette er den type kamper vi ønsker, og for å få dem til å vokse både individuelt og som lag, avslutter Borrell.