U21 vant i London

Liverpool U21, eller reservelaget om man vil, vant i ettermiddag 3-1 over Crystal Palace i sin andre seriekamp for sesongen.

Krisztian Adorjan ga Liverpool ledelsen etter 17 minutters spill. Han satte inn et fantastisk frispark via stolpen. Et frispark som han forøvrig selv hadde skaffet gjestene. Flere mål ble det ikke i første omgang.

Palace utlignet før et minutt var spilt av annen omgang. Fem minutter senere var imidlertid Liverpool i føringen igjen, når Jack Robinson på bakre stolpe satte et innlegg fra Michael Ngoo kontant i mål.

I det 69.minutt var det så Ngoos tur til å tegne seg på scoringslista, da han satte inn Liverpools tredje mål for dagen. Adorjan la inn i feltet, Morgan flikket ballen til Ngoo, som fastsatte sluttresultatet til 3-1 fra fem meters hold.

Nathan Eccleston måtte ut med krampe mot slutten.

Liverpool stilte med følgende lag på Selhurst Park: Ward, Flanagan, Sama, Wisdom, Robinson, Coady, Roddan, Adorjan, Ngoo, Eccleston (Pelosi), Morgan.
Ubenyttede reserver: Smith, Belford, Teixeira, Ibe.