Uavgjort for England U19

Jack Robinson og Jack Dunn var begge involvert da England spilte 1-1 mot Montenegro i U19 EM-kvalifiseringen. Nye tap for Adorjan og Hodzic.

England spilte i dag sin andre kamp i U19 EM-kvalifiseringen, og slet lenge mot Montenegro. Jack Robinson startet igjen for England, mens Jack Dunn kom inn for Evertons Ross Barkley i starten av andreomgang.

Kampen ble spilt i Rochdale, og gjestene tok ledelsen ved Vuckevic etter 25 minutter, og Jack Robinson må ta på seg skylda etter å ha mistet ballen. Venstrebacken fikk også det gule kortet etter 61 minutter for å ha felt målscoreren.

England jaget lenge utligningsmålet, og Jack Dunn forsøkte seg me et skudd da det gjensto 20 minutter, men keeper reddet. Fem minutter før slutt lykkes England da Benik Afobe fikk ballen i mål etter klabb og babb i Montenegro-forsvaret etter et langt innkast.

Nye tap for Adorjan og Hodzic
Krisztian Adorjan startet og spilte hele kampen da Ungarn gikk på sitt andre tap i gruppe 3. Liverpoolspilleren forsøkte seg et par ganger, men fikk ikke nettkjenning. Det fikk Serbia, som scoret kampens eneste mål da det gjensto fire minutter.

Armin Hodzic kom inn i det 85. minutt da Bosnia tapte 2-0 for Østerrike. Bosnia står nå med null poeng på sine to første kamper.