Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 8. januar

Liverpool vil lede jakten på Newcastles spiss Demba Ba. Som alle klubbene i Premier League har Liverpool fått rede på at spilleren har en utkjøpsklausul på £10M.
Daily Star Sunday

Real Madrid, Paris St-Germain og Serie A-klubbene Inter og Juventus står i kø for å tilby Liverpool £30M for Luis Suarez.
Daily Star Sunday

Liverpool har kommet med en henvendelse på Adam Matthews, og Celtic vil komme til å tjene £4M på en spiller de hentet fra Cardiff for bare seks måneder siden.
Mail on Sunday

Eric Abidals kontrakt går ut til sommeren. Både Liverpool og Manchester City skal være interessert i å hente den 32-årige Barcelona-spilleren på en Bosman-overgang.
Metro.co.uk

Inter Milan vil sende Luc Castaignos til England. 19-åringen kom til Inter fra Feyenoord, men har ikke slått til i Serie A. Han har tidligere vært toppscorer for Nederland U17. Liverpool, Tottenham og Everton ser på muligheten til å låne spilleren for resten av sesongen.
Sunday Mirror

Lørdag 7. januar

Liverpool har vært i samtaler med representanter for Jackson Martinez. Den colombianske landslagsspissen kan forlate mexicanske Jaguares for £8,5M.
Daily Mail

Fredag 6. januar

Liverpool og Manchester City ønsker begge å hente Nathan Redmond. Birmingham vil ha en overgangssum på £12M for 17-åringen, men ingen av de to toppklubbene skal være villig til å betale det.
The Times

Liverpool og Arsenal er interessert i Welliton. Spartak Moskva ønsker svært gjerne å beholde spissen, men vil vurdere tilbud på omlag £7M.
Tribalfootball.com

Liverpool er interessert i Celtics walisiske høyreback Adam Matthews. Kilder hevder at klubben vurderer et bud på 19-åringen.
Footbybunker.com

- En kilde på Anfield sier at Darren Bents overgang til Liverpool er klar.
David Anderson i Daily Mirror på Twitter

Torsdag 5. januar

Liverpool vurderer å låne Inters Mauro Zarate mens Luis Suarez er suspendert. Den 24 år gamle argentineren er utlånt fra Lazio til Inter denne sesongen, men sliter med å få spilletid i Inter.
The National

Victor Moses sine kontraktsforhandlinger med Wigan skal ha stoppet opp, og Liverpool, Tottenham og Sunderland følger situasjonen med interesse.
Metro

PSV Eindhovens Kevin Strootman er et transfermål for Liverpool og Manchester City. Damien Comolli skal personlig ha fulgt med på spilleren denne sesongen.
Tribalfootball.com

Liverpool og Arsenal viser interesse for Getafes midtbanespiller Abdelaziz Barrada. 22-åringen fremstår som en av de beste unge midtbanespillerne i spansk fotball. Han har kontrakt med Getafe til 2015, og en utkjøpsklausul på 20 millioner euro.
Tribalfootball.com

Liverpool prøvde å hente Thierry Henry på lån, men franskmannen valgte sin tidligere arbeidsgiver, Arsenal, i stedet. Spissen skal også ha sagt nei til en tilsvarende henvendelse fra Blackburn.
Daily Express

Onsdag 4. januar

Bolton-manager Owen Coyle avviser at Gary Cahill kan være på vei til Liverpool.
- Denne historien er uten fnugg av sannhet. Å skrive slikt er dårlig smak. Ingenting overrasker deg i fotball, men folk bør ha mer bakgrunnskunnskap før de skriver ting. Det er uansvarlig. Ingenting har skjedd, det er ingenting konkret, det er ingenting å rapportere.
ClickLiverpool

Liverpool er på vei til å trappe opp jakten på Real Madrids 24-årige midtbanespiller Esteban Granero.
TalkSPORT

Liverpool blir sterkt linket til en overgang for Darren Bent. Aston Villa tilbakeviser at spissen er til salgs uansett beløp. Anfield-klubben har heller ikke kontaktet Villa angående spilleren.
talkSPORT

Glasgow Rangers-spissen Nikica Jelavic er smigret over å bli satt i forbindelse med en overgang til Liverpool.
- Selvsagt er det hyggelig å bli linket til en slik klubb, men jeg vet ikke om ryktet er sant. Liverpool er en stor klubb. Alle ville like å spille på Anfield, men jeg forsøker bare å fokusere på spillet mitt. Hver dag leser jeg i avisene at en ny klubb er ute etter meg, men det er artig siden jeg ikke vet noe om det. Jeg bryr meg ikke om at en dag passerer uten at jeg leser navnet mitt avisene. Jeg ønsker bare å være fokusert på Rangers. Jeg liker meg i Glasgow. Jeg har kontrakt i ytterligere to og et halvt år. Hvis klubben ønsker å selge meg for å få penger som de trenger, vil det også passe meg.
Slobodna Dalmacija/Skysports.com

Liverpool og Paris St Germain holder øye med situasjonen til Stephane Sessegnon i Sunderland. Det påstås at 27-åringen mistrives i nordøst.
Metro

Liverpool skal fortsatt være interessert i Aston Villas Darren Bent, og det antydes at et bytte med Andy Carroll kan være på trappene.
Tribalfootball.com

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som følger Brightons midtstopper Lewis Dunk. Newcastle, Aston Villa, Arsenal, Chelsea og Tottenham har også forsvarsspilleren i kikkerten. 20-åringen har kontrakt med Brighton frem til sommeren 2013.
Chichester Observer

Tirsdag 3. januar

Blackburns midtstopper Christopher Samba skal være et transfermål både for Liverpool og Tottenham. Det forventes at Samba forlater Ewood Park i januar, og QPR-manager Neil Warnock skal allerede stå klar med en sjekk på £6M. Blackburn skal kreve £10M, og i kulissene lurer altså Liverpool og Tottenham.
Click Lancashire

Galatasaray står klar til å komme med et bud på Dirk Kuyt. Nederlenderen sliter med å spille regelmessig for Liverpool, og Galatasaray kan love ham spilletid og en økning av hans nåværende ukelønn på £6500., Nederlenderen er interessert i fast plass før EM. Den tyrkiske storklubben skal være villig til å by £10M, men Liverpool vil ønske seg £15M for en spiller som forlenget kontrakten i april.
Metro.co.uk

Andy Carroll har slitt med å slå til i Liverpool siden £35M-overgangen fra Newcastle i fjor. Spissen kan komme til å vende tilbake til «The Magpies» på lån i dette overgangsvinduet. Ifølge kilder nær spilleren skal Carroll være åpen for en retur til sin tidligere klubb. Newcastle mister Demba Ba i januar/februar til det afrikanske mesterskapet, og de trenegr derfor forsterkning hetl fremme.
- Du ønsker aldri å gi slipp på store spillere. Vi ønsket aldri å miste Carroll. Jeg vil ta ham tilbake dersom jeg får sjansen. Hvis beløpet som Liverpool tilbød ikke var så høyt, ville han fremdeles ha vært her, har Alan Pardew uttalt tidligere.
TalkSPORT

Mandag 2. januar

Liverpool forbereder et bud på Twente-spissen Luuk De Jong. Anfield-klubben har fulgt den nederlandske angriperen i flere måneder, og Damien Comolli har speidet på ham flere ganger. Den høyvokste, unge spissen har gjort 10 mål på 12 kamper for Twente denne sesongen.
Caughtoffside.com

Liverpool er linket til en overgang for Darren Bent. Det rapporteres at Kenny Dallgish vurderer å legge inn et bud på £24M-spissen. Aston Villa-manager Alex McLeish uttaler at det er uaktuelt å selge.
- Han kommer ikke til å forlate oss, sier McLeish.
Daily Mirror