Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 16. mars

Juventus har satt av £30M til å bruke på en en av de beste spillerne i Premier League. Både Luis Suarez og Arsenals Robin van Persie står på ønskelisten.
TalkSport

Torsdag 15. mars

Arsenal, Liverpool og Tottenham rapporteres å være interessert i Moussa Dembele som kom til Fulham fra AZ Alkmaar i 2010 for £5M. Hans kontrakt med Fulham utløper i 2013. 24-åringen verdsettes til £8M, men Fulham vil kreve £15M for å holde storklubbene unna.
TalkSport

Liverpool har tidligere blitt linket til spissen Luuk de Jong hos Twente, og nå skal klubben på Anfield også ha kastet øynene på klubbkamerat Ola John hos Twente. 19-åringen har imponert på vingen denne sesongen og ble også nylig kalt opp i landslagstroppen da Nederland spilte på Wembley. Han ryktes å ha en prislapp på £8,5M.
footybunker.com

Tirsdag 13. mars

Liverpool kjemper en kamp om å behode talentet Raheem Sterling ettersom Kenny Dalglish ennå ikke har latt 17-åringen bli involvert med førstelaget. Tottenham planlegger et forsøk på å hente den lynrakse kantspilleren til sommeren. Kilder nær Sterling hevder at spilleren sliter med å finne seg til rette på Merseyside, og av den grunn vurderer han fremtiden sin. Liverpool skal også ha brutt et løfte angående involvering med førstelaget denne sesongen.
Daily Mail

Arsenal, Liverpool, Tottenham kommer nok til å kjempe om underskriften til Yann M’Vila. Rennes-manager Frederic Antonetti opplyser at spilleren vil skifte klubb til sommeren.
- Yann M’Vila kommer ikke til å være Rennes-spiller neste sesong, sier Antonetti til Radio Monte Carlo.
Daily Mail

Liverpool får konkurranse fra Inter om signaturen til Udinese-spilleren Mauricio Isla. Liveprool står klar til å by £12M for den 23-årige chileneren til sommeren.
Daily Mail