Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 25. mars

Liverpool vil kvitte seg med Andy Carroll og erstatte ham med Edinson Cavani. Anfield-klubben planlegger et bud på £30M for uruguayaneren, for å sikre seg ham som partner til landsmannen Luis Suarez.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer et bud på £20M for Anderlechts spiss Matias Suarez til sommeren. Damien Comolli følger argentineren nøye. Arsenal, de to Manchester-klubbene og Juventus har også spilleren i kikkerten.
Daily Mail

Lørdag 24. mars

Arjen Robben har hintet om at han ønsker å forlate Bayern München, noe som har vekt interesse hos Tottenham og Liverpool. Nederlenderen skal ha ønske om å spille i Premier League igjen.
Metro

Selv om Alberto Aquilani spiller mot Roma i dag vil han ikke ha utløst klausulen i kontrakten mellom AC Milan og Liverpool som gjør ham til Serie A-klubbens eiendom på permanent basis. Kontrakten mellom Liverpool og AC Milan er veldig detaljert. Hver gang Aquilani spiller for Milan, vil han enten bli registrert med en hel eller halv kamp. Dersom han starter en kamp, og må byttes ut fem minutter senere, vil det uansett telle som en hel kamp. Kommer han inn fra benken vil det telle som en halv kamp. Derfor står Aquilani med 21,5 kamper for Milan foran kampen mot Roma i dag. Dersom han starter mot Roma vil han stå med 22,5 kamper, ikke 25. Aquilani har startet 13 kamper i Serie A, og har fire innhopp fra benken. I Champions League har han startet fem kamper, og har ett innhopp fra benken. I Coppa Italia startet han mot Juventus, som teller som en hel kamp.
Tuttomercatoweb

Liverpool vurderer å kjøpe Udinese-stjernen Pablo Armero. Colombianerens representanter var tilstede på Loftus Road på onsdag for å snakke med Liverpool-ledelsen. 25-åringen verdsettes til rundt £5.5M, og kan spille venstre midtbane eller venstreback.
Daily Mail

Fredag 23. mars


Chelsea og Liverpool ser ut til å tape drakampen mot Real Madrid om det brasilianske stjerneskuddet Lucas Moura.
Talksport

Villarreal skal være villige til å selge Guiseppe Rossi for £12M til sommeren grunnet sine økonomiske problemer, noe som skal ha vekket interesse hos Manchester United, Liverpool og Tottenham. Den italienske landslagsspilleren har slitt med en kneskade, og har ikke spilt for Villarreal siden oktober. Villarreal hentet 25-åringen fra Manchester United for £6.6M i 2007, og United har opsjon på å kjøpe spissen tilbake gjennom å matche bud som måtte komme fra andre klubber.
Goal.com

Raheem Sterling kan være på vei til Tottenham. Vingens mor ønsker å flytte tilbake til London, og er bekymret for guttens utvikling i Liverpool. Sterling skal være frustrert over å ikke ha fått sjansen på de rødes førstelag ennå, og Tottenham følger spillerens situasjon i Liverpool nøye.
Mirror

Liverpool ønsker å hente midtbanespilleren Dan Smith foran nesen på Manchester City. Roberto Mancini har allerede kommet til enighet om en overgangssum på £300000 for den 16-årige Crewe-spilleren.
Daily Mail

Onsdag 21. mars

Liverpool står klare til å tilby Luis Suarez en ny og forbedret kontrakt, selv om den eksisterende avtalen ikke utløper før i 2016.
The Guardian

Liverpools speidere følger nøye med på utviklingen til den 17 år gamle Aalborg-vingen Lucas Andersen.
Daily Mail

Tirsdag 20. mars

Kenny Dalglish viser interesse for Rayo Vallecanos midtbanespiller Michu, eller Miguel Perez Cuesta som er hans fulle navn. Den 25 år gamle spanjolen har gjort 13 mål i La Liga denne sesongen. Manchester United skal også ha spilleren i kikkerten.
Daily Mail

Mandag 19. mars

Både Arsenal og Liverpool viser interesse for Udinese-duoen Mehdi Benatia og Mauricio Isla. Napoli er imidlertid favoritter til å sikre seg de to spillerne.
Talksport

Liverpool sikter seg inn på Athletic Bilbao-duoen Javi Martinez og Iker Muniain.
Mercato

Chelsea, Liverpool og Tottenham jakter den brasilianske midtbanespilleren Willian. 23-åringen kommer trolig til å forlate Shakhtar Donetsk i sommer.
ClubCall

Juan Manuel Vargas er et transfermål for Liverpool til sommeren. Men Anfield-klubben vil få konkurranse fra russiske Zenit St Petersburg om signaturen til Fiorentinas midtbanespiller.
Metro