Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 1. april

Markel Susaeta har spilt over 50 kamper for Athletic denne sesongen, men 24-åringen har kun ett år igjen av kontrakten med Bilbao-klubben. Manchester United og Chelsea har følere ute etter flankespilleren, men Liverpool skal også ha kastet seg inn i kampen om baskeren, melder Click Manchester.
Click Manchester

Manchester City har tilbudt Crewe £300 000 for den unge midtbanespilleren Dan Smith. Det har imidlertid oppstått problemer rundt 16-åringens medisinske test, og Liverpool står klare til å stjele unggutten foran nesa på City.
Football Transfer Tavern

Lørdag 31. mars

Emmanuel Adebayor skal være aktuell for Liverpool. Togoleseren er for tiden på utlån i Tottenham, men Kenny Dalglish er angivelig interessert i å hente ham til Anfield når låneoppholdet på White Hart Lane er over.
Metro

Raúl Albiol er misfornøyd med benketiværelsen i Real Madrid, og midtstopperen akter å forlate den spanske hovedstadsklubben til sommeren. Liverpool og Manchester City sonderer terrenget rundt 26-åringen, som kom til Madrid fra Valencia i 2009. De engelske storklubbene møter imidlertid konkurranse fra PSG og Juventus, som også jakter på Albiols underskrift.
Metro

Liverpool er i ferd med å tape kampen om Crystal Palace' unge høyreback, Nathaniel Clyne (20). Manchester United leder an i jakten på unggutten, og Palace-formann Steve Parish uttaler at han ikke vil stå i veien for Clyne om han ønsker seg til Manchester United.
London Evening Standard

Fredag 30.mars

Liverpool skal vise interesse for Bologna sin midtbanespiller Gaston Ramirez. Landslagsspilleren fra Uruguay skrev nylig under en ny kontrakt med Serie A-klubben, men skal være villig til å flytte på seg dersom en storklubb viser interesse.

Tidligere har han blitt linket til både Chelsea og Manchester United, og det blir antydet en mulig prislapp på £16 millioner. Normalt pålitelige kilder på Twitter har linket til at det kan være noe i interessen, og også spillerens agent har hintet i kveld.

- Jeg kan fortelle dere at det er forhandlinger som pågår i Buenos Aires med en britisk storklubb som er klar til å kjøpe både de 70% som Bologna eier og de 30% som Penarol eier, sier spillerens agent Pablo Betancourt.

- Om Ramirez vil forlate klubben neste sommer? Med tanke på all interessen vil jeg si ja.
calciomercato.com

Damien Comolli skal være lysten på at Cristian Tello kommer til Anfield. 20-åringen, som kan spille framme men som oftest bekler venstrekanten til Barcelona når han får sjansen, har kontrakt til 2014. Barca vil imidlertid vurdere hans fremtiden etter denne sesongen.
Daily Mirror

Onsdag 28.mars


Kenny Dalglish vurderer å legge inn et bud på Lazios brasilianske midtbanespiller Hernanes til sommeren. 26-åringen er inne i sin ande sesong i Roma-klubben. Den tidligere Sao Paulo-spilleren har gjort 21 mål på 65 kamper for Lazio, i tillegg til at han bidrar med en rekke assists.
Tuttomercato

Liverpool skal ha brasilianske Diego i kikkerten, og håpet å sikre seg spilleren som denne sesongen gikk til Atletico Madrid på lån etter å ha kommet i konflikt med sin klubb Wolfsburg. Nå har imidlertid 27-åringen antydet at han likevel kan ha en fremtid i Bundesliga. "Alt kan skje. Det er ikke bare opp til meg, jeg gjorde mange ting galt i Wolfsburg", siteres Diego.
Talksport

Tirsdag 27.mars


Den unge Tranmere-backen Danny Holmes er i ferd med å takke nei til Liverpool til fordel for skotske Rangers. Den 22 år gamle sidebacken har imponert i sine 19-kamper for Tranmere i League One denne sesongen. Spilleren mener han har større sjanser til å få spille førstelagsfotball i Rangers.
Daily Mail

Liverpool følger spissen Bojan Krkic, som skal være misfornøyd med tilværelsen i Roma. Fotballdirektør Damien Comolli har speidet på angriperen, med en tanke på overgang til Anfield-klubben. Den 21 år gamle spanjolen spilte over 150 kamper for Barcelona og gjorde 41 mål før overgangen til Roma.
Emirates 24/7

PSG og manager Carlo Ancelotti skal ha Joe Cole på sin ønskeliste foran neste sesong. Liverpool skal være villig til å selge for £5M, og Lille hvor Cole nå er lånt ut til, skal også være interessert. 30-åringens høye lønn skal imidlertid være et problem for Lille, mens PSG har større økonomiske muskler til å innfri engelskmannens krav.
Daily Mail

Mandag 26. mars

Kenny Dalglish vurderer å legge inn bud på den belgiske vingen Dries Mertens. 24-åringen har gjort 18 mål på 26 kamper for PSV Eindhoven denne sesongen. Bayern München skal imidlertid være favoritter til å sikre seg spilleren.
ClubCall