Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 14. april

Roma-boss Luis Enrique ønsker å forsterke stallen med Liverpool-stjernen Luis Suárez. Ifølge Corriere dello Sport skal den italienske hovedstadsklubben ha vært i kontakt med Liverpool med tanke på en overgang. Sportsavisen skriver at klubbene planlegger videre samtaler etter sesongslutt. Juventus lurer i kulissene, og begge de italienske storklubbene vil by om lag €23 millioner for Suárez.
Corriere dello Sport

Fredag 13. april

Liverpool hadde sett seg ut Johan Cruyff som potensiell etterfølger etter Damien Comolli, men den nederlandske legenden kommer trolig ikke til Anfield-klubben. 64-åringen har blitt kontaktet av en mellommann, men en seniorkilde i Liverpool FC har fortalt MirrorFootball at det ikke kommer til å bli noen avtale.
Daily Mirror

PSV Eindhoven ønsker å kjøpe Liverpools reservelagsspiss Nathan Eccleston til sommeren. 21-åringen ble lånt ut til Rochdale tidligere denne sesongen. Han har også låneopphold i Huddersfield og Charlton bak seg. Hans kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2013.
Sky Sports

Den mexicanske midtbanespilleren Hector Herrera virker å være på vei til Liverpool. Den 21 år gamle Pachuca-vingen er en av stjernene på det mexicanske U23-landslaget. Nå kan han bli Liverpools eiendom i løpet av sommeren. Pachuca-sjef Andres Fassi bekrefter Merseyside-klubbens interesse for spilleren. - Vi vet at Liverpool er interesserte. Men det er alt det er for øyeblikket. Interesse. Skal vi kvitte oss med Herrera vil det bli gjennom et rent salg. Det er ikke aktuelt å låne ham ut eller la ham gå på prøvespill. Han kan bli en av de beste spillerne i Premier League i løpet av et par sesonger. Så god er han, sier Fassi.
Goal.com

Johan Cruyff, Txiki Begiristain og Louis Van Gaal skal være kandidater til å erstatte Damien Comolli som fotballdirektør i Liverpool FC. Alle tre med en fortid i Barcelona. 64 år gamle Cruyff og 47 år gamle Begiristain har begge vellykkede karrierer i Barcelonas støtteapparat bak seg. Van Gaal er lysten på en ny jobb innen fotballen etter at han fikk sparken i Bayern München for ett år siden.
Sport360.com

AS Roma har kontaktet Liverpool angående et kjøp av Luis Suarez, men samtaler er lagt på vent frem til sesongslutt. Serie A-klubben er villig til å betale £16M for spissen. Liverpool verdsetter imidlertid uruguayaneren til £21M.
Corriere dello Sport

Torsdag 12. april

Liverpool og Juventus viser interesse for Barcelona-spiss David Villa. Spilleren er for tiden inne i en rehabiliteringsfase etter en kneoperasjon.
Cadena Ser

Feyenoord er villig til å tilby Dirk Kuyt en trenerrolle i et forsøk på å overtale ham til å returnere til Nederland. Kuyt kan forlate Anfield for £1M, men kan bare tilby ham £1M i årslønn, og det er langt lavere enn Fiorentina kan komme opp med.
Daily Mail

Onsdag 11. april

Liverpool følger spent med på utviklingen til Atalanta-vingen Ezequiel Schelotto. 22-åringen, som er født i Argentina, er også i søkelyset til klubber som Inter og Roma. Han har landskamper for det italienske U21-landslaget.
Calciomercato.com

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som har satt speidere til å følge Motherwell-vingen Chris Humphrey. Aston Villa, Sunderland og Swansea skal også følge 24-åringen, som har vært i strålende form denne sesongen.
Football365.com

Tirsdag 10. april

Feyenoord håper å sikre seg Dirk Kuyt fra Liverpool for så lite som £1M til sommeren. En klausul i nederlenderens kontrakt tilsier at han kan forlate Anfield-klubben til fordel for en utenlandsk klubb for en relativt lav sum.
Talksport

Mandag 9. april

Liverpool ønsker å hente både Emmanuel Adebayor og Adam Johnson fra Manchester City foran neste sesong.
Metro