Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 27. april

Kenny Dalglish sies å være interessert i Moussa Sissoko. Liverpool-manageren så den 21-årige midtbanespilleren i aksjon for Toulouse i kveldens 0-1-tap mot Montpellier.
Goal.com

I februar ble det rapportert at Paris St. Germain sto klare til å hente Luis Suarez. Trener Carlo Ancelotti fikk denne uken spørsmål om han ville like å ha spillerens tjenester.
- Suarez er en god spiss, ja, svarte Carlo Ancelotti til PA.
Goal.com

Torsdag 26. april

Liverpool kan være nærmere et kjøp av uruguayanske Gaston Ramirez i Bologna. Midtbanespillerens agent sier at det har kommet inn et bud fra en ikke navngitt Premier League-klubb.
- Bologna har mottatt et bud på nesten 20 millioner euro fra en viktig Premier League-klubb. Bologna vil ta en avgjørelse etter sesongen om hva de skal gjøre, sier Pablo Bentancur til den italienske TV-stasjonen TMW.
TalkSPORT

Liverpool er en av fire Premier League-klubber som viser interesse for Fulhams Moussa Dembele. Arsenal, Tottenham og Manchester United er de tre andre.
People

Onsdag 25. april

Kenny Dalglish vurderer å låne ut Andy Carroll neste sesong, for å gjøre rom til nye spisser i troppen. Liverpool-manageren håper å hente inn fem nye spillere når sommerens transfervindu åpner. Valencias Roberto Soldado, Athletic Bilbaos Fernando Llorente og FC Groningens David Texeira blir alle vurdert som transfermål av Dalglish. Skotten har blitt lovet betydelige transfermidler av eier John W. Henry for å styrke troppen. Daniel Pacheco vil bli frigitt etter sesongen, mens karer som Nathan Eccleston, Jonjo Shelvey, Jon Flanagan og Raheem Sterling sannsynligvis blir lånt ut neste sesong. Suso kan bli forfremmet til førstelaget.
Metro

Det er nå eller aldri for en retur til Feyenoord for Dirk Kuyt. Det har den nederlandske klubben gjort klart for 31-åringen. Feyenoord ønsker seg Kuyt i en kombinert rolle som spiller og trener, men på grunn av Kuyts alder har klubben gjort det klart at det må bli neste sesong eller aldri. Kuyt kan forlate Liverpool for bare £1M, og Hamburg, Fiorentina og Galatasaray viser også interesse for Liverpool-angriperen.- Feyenoord har gitt Kuyt et meget godt tilbud om å komme hjem. Han er fortsatt en helt i Rotterdam, og de ville elsket å se ham tilbake. Men fordi han blitt 31 år gammel nå, har Feyenoord gjort det klart at han må komme neste sesong eller aldri, siteres en kilde.
Daily Mail

Liverpool ønsker å selge både Alberto Aquilani og Joe Cole for å minske lønnsutgiftene og skaffe inntekter, men høy lønn og mangel på tilbud fra andre klubber kan føre til at Liverpool ikke får noe annet valg enn å låne ut Joe Cole og Alberto Aquilani på nytt.
Daily Telegraph

Tirsdag 24. april

Chelsea-spilleren Salomon Kalou hevder at Dirk Kuyt ønsker å slutte seg til Feyenoord så fort som mulig.
- For meg er Feyenoord nummer 1. Dirk sa til meg at jeg også måtte gå dit, at vi begge måtte returnere til Feyenoord. Jeg ønsker imidlertid å bli noen år til her. Etter det er Feyenoord et alternativ. Dirk har fortalt meg at han ønsker å returnere nå, sier Kalou til tv-programmet Nieuwsuur.
Goal.com

Liverpool forbereder et sommerbud på Rasmus Elm, etter at en av klubbens fremste speidere skal ha finsiktet den svenske landslagsspilleren. Den 24 år gamle midtbanespilleren har imponert for AZ Alkmaar denne sesongen. Blant annet har han gjort 12 mål.
Givemefootball.com

Liverpool kan komme til å forfremme akademisjef Frank McParland når de skal fylle den ledige stillingen som fotballdirektør. McParland seiler opp som en sterk kandidat til å bli Damien Comollis erstatter, ettersom manager Kenny Dalglish har høye tanker om akademisjefen.
People

Dirk Kuyt og Maxi Rodriguez kan komme til å fortsette i Liverpool FC også neste sesong ettersom Liverpool har endret syn på deres fremtid. Duoen var øremerket et klubbskifte, men Liverpool trenger en bredere stall når klubben skal spille Europa League neste sesong.
Daily Mail

Derby har sett Jack Robinson i aksjon for Liverpools reservelag, og Championship-klubben ønsker å hente 18-åringen på et sesonglangt lån.
Daily Mirror

Liverpool står klare til å gjenoppta interessen for Luc Castaignos. Inter-spissen ble linket til Liverpool i januar, og det ble da spekulert i en låneovergang. Han sies å ha vært på Merseyside i vinter, og det er et klart tegn på at partene var seriøse angående en avtale. Han ønsket imidlertid å bli værende i Inter.
- Selv om jeg ikke starter, kan jeg lære av verdenklassespillere som Sneijder, Milito, Cambiasso og Zanetti. Det var hovedårsaken til at jeg avslå enhver mulighet for en låneovergang til en annen klubb i januar, sier Castaignos.
Voetbal International/Insidefutbol.com

Mandag 23. april

Liverpool følger Benfica-spissen Nolito. Den tidligere Barcelona B-spillern gikk til Benfica i fjor sommer, og har imponert i sin første sesong i Portugal. Benfica vil vurdere tilbud på rundt £15M. Liverpool virker å være favoritt til å få spillerens underskrift.
Record

Manchester United, Liverpool og Everton jakter Gylfi Sigurdsson. Midtbanespilleren er på lån i Swansea. Hans klubb Hoffenheim forlanger £10M i overgangssum. Islendingen har nettet syv mål på 14 starter for «The Swans». Kenny Dalglish, Everton-trener Jimmy Lumsden og United-speider Martin Ferguson så Sigurdsson i aksjon mot Bolton på lørdag.
Daily Mail