Uke 20

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20. mai

West Ham-manager Sam Allardyce vurderer å hente Joe Cole hjem til Upton Park etter opprykket til Premier League. Cole står på en liste med navn som Allardyce og hans stab har satt opp som potensielle transfermål for sommeren. West Ham-ledelsen er forberedt på tøffe forhandlinger når det gjelder midtbanespillerens lønnskrav. En eventuell overgang må også velsignes av den nye Liverpool-manageren før den kan bli en realitet.
Daily Mail

Lørdag 19. mai

Fabio Capello sier han er uaktuell for Chelsea-jobben, men viser interesse for å ta managerjobben i Liverpool. - Jeg kommer ikke til å gå til Chelsea, slår han fast. Capello er interessert i utfordringen det vil være å bringe Liverpool tilbake til toppen av engelsk fotball, men vil kreve betydelige midler til spillerkjøp om det skal være aktuelt for ham å ta jobben.
Daily Mail

24 år gamle Moussa Dembele har takket nei til en ny kontrakt i Fulham. Manchester United, Arsenal, Liverpool og Tottenham lurer i kulissene. Midtbanespilleren har nå bare ett år igjen av sin avtale på Craven Cottage.
Daily Mail

Fredag 18. mai

Den tidligere danske landslagsspilleren Michael Laudrup linkes til den ledige managerjobben i Liverpool. 47-åringen med en fortid i Real Madrid og Barcelona skal ivre etter å få sjansen til å lede et lag i Premier League. Som manager har Laudrup jobbet i klubber som Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og Real Mallorca.
Sky Sports

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez skal ikke ha stått på den opprinnelige listen som Fenway Sports Group hadde satt opp som mulige etterfølgere etter Kenny Dalglish, men eierne skal nå ha gjort helomvending og vil også vurdere Benitez som en kandidat til jobben. FSG hadde opprinnelig tenkt å overse Benitez i ansettelsesprosessen på grunn av konflikten med Hicks og Gillett som i sin tid førte til spanjolens avgang. Det er delte meninger om Benitez blant Liverpool-fansen, men diverse avstemninger viser at en stor andel av Liverpools supportere ønsker at 52-åringen skal få en ny sjanse i managersetet på Anfield. Den sterke posisjonen som Benitez ser ut til å ha blant supporterne er en av grunnene til at FSG nå har gjort helomvending og vil vurdere spanjolen som en av kandidatene til jobben.  Benitez har tidligere gjort det klart at han gjerne returnerer til stillingen som Liverpool-manager, men den nye organisasjonsmodellen som eierne legger opp til, med innsnevring av managerens ansvar, kan bli et problem i så måte.
Click Liverpool

Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Newcastle, Everton, Sunderland og Fulham vurderer alle å legge inn bud på Blackburns 23 år gamle midtbanespiller Steven N'Zonzi.
Teamtalk

Nyopprykkede Reading ønsker å låne Joe Cole fra Liverpool i sin første sesong tilbake i Premier League. Cole har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, hvor han håver inn £70000 i uken. Reading ønsker å finne ut om de kan få låne spilleren, og samtidig bare betale en brøkdel av hans lønn. Cole selv skal ønske å se hvem som erstatter Kenny Dalglish som Liverpool-manager før han bestemmer seg for hvilken retning karrieren tar.
Daily Mail

Liverpool er fortsatt interessert i Benfica-vingen Nolito. En kar med fortid i Barcelona.
Talksport

Liverpool kan komme til å gjenoppta sin interesse for CSKA Moskva-spissen Seydou Doumbia så snart klubben har funnet seg ny manager. Manchester United, Tottenham og Chelsea har også vist interesse for ivorianeren.
Daily Mail

Torsdag 17. mai

Manchester United, Liverpool og Paris St Germain ønsker seg alle Udineses midtbanespiller Kwadwo Asamoah. Udinese skal kreve £12M for ghaneseren.
TMW

Roberto Mancini vurderer å hente Liverpools midtbanespiller Alberto Aquilani til Manchester City i løpet av sommeren. City vurderer å legge inn et bud på £2M for å sikre seg italieneren som cover på midtbanen.
Metro

Alberto Aquilanis agent Franco Zavaglia og AC Milans daglige leder Adriano Galliani vil møtes om et par dager for sammen forsøke å forhandle frem en permanent transfer for Aquilani fra Liverpool til Milano-klubben der overgangssummen bare blir 3 millioner euro. Dersom Aquilani ønsker å fortsette i Milano-klubben må han trolig også gå med på å halvere den lønnen han har i Liverpool.
Forza Italian Football

Onsdag 16. mai

Inigo Martinez, som har vært linket til Liverpool, Arsenal og Chelsea, sier han ønsker å fortsette karrieren i Real Sociedad. - Jeg er veldig komfortabel her, og ønsker å bli i klubben i mange år fremover. Interesse fra Premier League? Det har ikke vært i tankene mine. Alle gjør sitt beste hvert år, og jeg vet hvor jeg ønsker å være i mange år - i Real, siteres 20-åringen.
Talksport

Mandag 14. mai

Det antas at Dirk Kuyt kommer til å forlate Liverpool til sommeren. Feyenoord og Hamburg har vist interesse for angriperen, men Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta vurderer også en overgang for 31-åringen.
El Mundo Deportivo

Liverpool-linkede Rasmus Elm sier at han ikke er på sikker på å forlate AZ Alkmaar til sommeren. Den 24-årige svensken sier at han føler det bra i AZ.
Metro

Liverpool kan komme med et bud på Manchester United-spissen Dimitar Berbatov. Bulgareren har bare spilt fem ligakamper fra start denne sesongen.
Caughtoffside.com