Uke 24

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17. juni

AC Milan ønsker å låne Alberto Aquilani i ytterligere ett år, men Liverpool skal betale halvparten av spillerens lønn kommende sesong. En klausul vil bli nedfelt i italienerens kontrakt slik at han automatisk blir Serie A-klubbens eiendom etter et visst antall kamper. Utkjøpsklausulen vil ligge på 1 million euro mot 7 millioner euro forrige sesong.
Sky Sport Italia

Liverpool øyner Roma-spissen Fabio Borini. 21-åringen er i Italias EM-tropp. Rodgers trente Borini da han var i Chelsea. Der nettet spilleren 12 mål på 12 kamper for junior- og reservelag.
Sunday Express

Montpelliers venstreback Henri Bedimo sies å være den neste på Brendan Rodgers handleliste, etter Gylfi Sigurdsson. Den 29-årige kameruneren er verdsatt til £5M.
- Jeg kommer til å spille i England neste sesong. Jeg vil kunngjøre hvor det blir i neste uke.
Emirates247.com

Daniel Sturridge ønsker å forlate Chelsea etter at han ikke kom med i Englands EM-tropp. Arsenal, Manchester City, Tottenham og Liverpool er alle interessert i den 22-årige spissen.
Sunday Mirror

Fredag 15. juni

Liverpool linkes til Atletico Madrids midtbanespiller Raul Garcia. Et bud på £6.5M skal være på trappene. 25-åringen kostet nesten £9M da han kom fra Osasuna for fem år siden, men skal ikke inngå i Diego Simeones fremtidsplaner. Garcia imponerte på utlån til gamleklubben Osasuna sist sesong, hvor han gjorde 11 mål på 32 kamper.
Daily Mail

Torsdag 14. juni

Liverpool er i samtaler med Juventus om en overgang for angriperen Milos Krasic. West Ham-manager Sam Allardyce har vært i Italia denne uken i forsøk på å ordne en låneavtale for den 27-årige kantspilleren. Han ble fortalt av Serie A-klubben at de ønsker å selge Krasic. Liverpool er interessert i spilleren som kan være tilgjengelig for bare £6M. Juventus vil ha inn penger for å kjøpe en klassespiss. Både Robin van Persie og Luis Suarez er på toppen av handlelisten. Krasic er ikke lenger med i Antonio Contes planer. Serberen fikk bare syv Serie A-kamper forrige sesong.
Daily Mirror

Liverpool har blitt fortalt at Barcelona-spissen Cristian Tello kommer til å koste £7M. Den spanske U-landslagsspilleren står uten kontrakt etter neste sesong. 20-åringen er et transfermål for flere klubber, inkludert Valencia, Malaga og Benfica.
Daily Mail

Fra Frankrike rapporteres det at Paris St. Germain kan komme til å legge inn et bud på £20M for Andy Carroll, men ikke en penny mer siden de også vurderer andre angrepsalternativer.  Ligue 1-klubben tror spissen kan være katalysatoren for å oppnå deres e-cupambisjoner.
Footylatest.com

Celtics midtbanespiller Victor Wanyama er et potensielt transfermål for Liverpool. Den 20-årige kenyanske landslagspilleren rapporteres å være verdsatt til £6M-£7M.
Vitalfootball.co.uk

Onsdag 13. juni

Liverpool, Everton og Sunderland kjemper om Manchester City-vingen Adam Johnson.
Manchester Evening News

Gylfi Sigurdsson har bestemt seg for å følge Brendan Rodgers til Liverpool, men vil først forklare seg for den nye Swansea-manageren. Liverpool vil kjøpe den offensive midtbanespilleren fra Hoffenheim for omtrent samme sum som den tyske klubben hadde avtalt med Swansea. Brendan Rodgers har også forhørt seg om midtbanespillerne Momo Diame, som har gått ut kontraktstiden i Wigan, og Bolognas uruguayaner Gaston Ramirez.
Mirror

Tirsdag 12. juni

Alberto Aquilani kan bli fristilt fra kontrakten for å kunne forlate Liverpool FC. AC Milan er fortsatt interessert i midtbanespilleren. Serie A-klubben sies å ønske en ny låneavtale fremfor en permanent kontrakt. Liverpool vil foretrekke et salg, men en annen mulighet er å terminere spillerens kontrakt for å spare lønnsutgifter på cirka £9,7M. Det har blitt antydet at Aquilani kan få sjansen i Liverpool under Brendan Rodgers, men det ser nå ut til å være det minst sannsynlige alternativet.
Corriere dello Sport/Sportsvibe

Liverpool og Brendan Rodgers kan se mot Daniel Sturridge, dersom spissen ikke får noe nytt tilbud om kontrakt fra Chelsea. Situasjonen til den 22-årige spissen anses som usikker inntil managersituasjonen på Stamford Bridge er endelig avklart. De røde kan vurdere et bud på £15M.
Daily Star

Andy Boothroyd hos Northampton sier at han ikke tror klubben vil prøve å hente tilbake Toni Silva, unggutten som var på utlånd fra Liverpool forrige sesong. "Jeg tror ikke vi vil komme tilbake for Toni Silva. Jeg er virkelig takknemlig for det han bidro med i å få oss ut av trøbbel forrige sesong, men jeg tror ikke det vil være et alternativ vi kommer til å følge opp."
Northampton Chronicle

Huub Stevens hos Schalke sier at man ønsker å hente Salomon Kalou (26) på Bosman fra Chelsea i sommer, men at man vil få konkurranse fra bl.a. Liverpool. "Kalou er tilgjengelig på Bosman, slik at det er klart at mange klubber er ute etter ham. Liverpool er et eksempel på det. Jeg vet imidlertid at jeg gjerne flytter fra England, slik at dette kan være vår sjanse."
ESPN

Eljero Elia er blitt sitert på nederlandsk fjernsyn at han er blitt enig med Juventus om å forlate sebrastripene og at han nå vurderer tilbud fra andre klubber. 25-åringen kom ikke med i troppen til Euro 2012. Liverpool er en av klubbene som har vært linket til vingen.
TalkSport

Mandag 11. juni


Bristol City-manager Derek McInnes skal ha siktet seg ut Suso i jakten på en kreativ midtbanespiller. Klubben kom på 20. plass i Championship forrige sesong, og 18 år gamle Suso skal være tilgjengelig for et sesonglangt utlån.
ThisIsBristol