Uke 25

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24. juni

Cardiff skal ha Craig Bellamy på sin ønskeliste foran neste sesong, og skal vurdere å komme med et bud. Liverpoolspissen er fra Cardiff og har tidligere spilt for klubben på utlån. Bellamy har et år igjen av sin kontrakt på Anfield.
BBC

Liverpool og Everton kjemper om å sikre seg tenåringen Luc Castaignos hos Inter. 19-åringen, som er blitt sammenlignet med Thierry Henry, kan også være aktuell for et år på utlån.
Talksport

Managerløse Tottenham skal ha gjort initativ til å kapre Gylfi Sigurdsson foran nesa på Liverpool.
Sunday Express

Tottenham og Chelsea har den store spissen Salomon Rondon i kikkerten, og nå skal Liverpool også ha vist interesse for angriperen til Malaga.  En prislapp ventes å være på ca £20M.
Daily Mail

Fredag 22. juni

Det 20-årige stortalentet James Rodriguez skal følges av Man U, som kan være beredt på å legge inn et bud på £20M. Vingen/spissen fra Columbia skal imidlertid også interessere Liverpool, og det antydes at det kan komme et bud fra Anfield på £23M. Ifølge agenten til spilleren kan det være aktuelt for Porto å selge.
sportsnewsireland.com 

Liverpool er en av fire klubber som kjemper om å sikre seg Caen-stjernen Mbaye Niang. De andre klubbene er Tottenham, Fiorentina og Inter MIlan. Den 17 år gamle U21-landslagsspilleren regnes som et av de største talentene i Frankrike.
Talksport

Liverpool får konkurranse om signaturen til den spanske midtbanespilleren Raul Garcia. Everton og Newcastle viser også interesse for den spanske U21-landslagsspilleren.
El Mundo Deportivo

Liverpools forsøk på å hente Gylfi Sigurdsson fra Hoffenheim ser ut til å strande, og nå viser Queens Park Rangers interesse.
Daily Mail

Liverpool vil gi Parma et bud på den tidligere Chelsea- og Swansea-spissen Fabio Borini. 21-åringen har vært utlånt til Roma, men Serie A-klubbens opsjon på å kjøpe spilleren for £7M går ut i dag. Borini, som er med i Italias EM-tropp, var i Swansea mens Brendan Rodgers var manager der.
Daily Mail

Torsdag 21. juni

19-årige Alvaro Morato hos Real Madrid skal interessere Liverpool. Newcastle og QPR skal også være oppmerksom på den unge spissen.
TalkSPORT

Tyrkiske Fenerbahce er interessert i å låne midtbanespiller Alberto Aquilani fra Liverpool.
Turkish-Football.com

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Real Madrids 19 år gamle spiss Alvaro Morata.
Talksport

Manchester City står klare til å legge inn et bud på £20M for Martin Skrtel.
Daily Mirror

Onsdag 20. juni

Parma eier en andel i Fabio Borini, og kan velte en overgang fra Roma til Liverpool for den 21 år gamle tidligere Chelsea-spissen.
Talksport

AC Milan vurderer å legge inn et bud på Liverpool-keeper Jose Reina.
Daily Mail

Tirsdag 19. juni

Shaquille Hunter kommer til å skrive under sin første profesjonelle kontrakt med Bristol Rovers, trass i interesse fra Manchester City, Liverpool og Fulham. Vingen vil skrive under kontrakten når han fyller 17 år i august.
Talksport

Porto ser ut til å vinne drakampen om signaturen til den colombianske spissen Jackson Martinez. 25-åringen som spiller for mexicanske Jaguares har vært sterkt linket til Liverpool. - Bare små detaljer gjenstår. Jeg forstår det slik at de er i ferd med å få på plass de siste detaljene mellom Porto og Jaguares nå, men avtalen er ikke helt i boks ennå. Det tar tid å få på plass de små detaljene, men min del er unnagjort, så jeg slutter meg sannsynligvis til FC Porto. Før eller siden kan jeg kalle meg Porto-spiller, men jeg venter fortsatt. Jeg ivrer etter denne utfordringen. Jeg håper alt vil ordne seg, ettersom det vil være veldig bra å spille for Porto. Tanken er å reise dit og utvikle meg enda mer som spiller, siteres Martinez selv hos Ojogo.
Teamtalk

Anzhi Makhachkala vil forsøke å hente midtstopper Martin Skrtel fra Liverpool.
Daily Mail

Liverpool ønsker seg den 17 år gamle Coventry-forsvareren Jordan Willis.
Daily Mail

En hel rekke Premier League-klubber ønsker seg Wigan-vingen Victor Moses. Blant andre Chelsea, Arsenal, Liverpool, QPR og Newcastle. Chelsea skal nå stå klare til å legge inn et bud på hele £10M for 21-åringen.
Daily Mirror

Mandag 18. juni

Liverpool linkes til Schalke-forsvarer Benedikt Howedes, som er med i den tyske troppen i Euro 2012. Anfield-klubben vil få konkurranse om 24-åringen av Bayern München. Brendan Rodgers vil legge inn et bud etter EM.
The Kenyan Daily Post