Uke 27

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 8. juli

Liverpool-linkede Jackson Martinez ender i Porto. Den colombianske spissen har blitt enig med den portugisiske klubben om en fireårskontrakt. Porto opplyser at de har blitt enig med selgende klubb, Jaguares, om en overgangssum på 11 millioner euro.
Sky Sports

Liverpool ønsker å kjøpe Clint Dempsey fra Fulham for £6M. Amerikaneren ivrer etter en overgang til Anfield-klubben, og Brendan Rodgers vil snart legge inn et formelt bud på spissen.
The People

Lørdag 7. juli

Liverpool er en av flere klubber som har vært i kontakt med Junior Hoiletts representanter de siste ukene. Tottenham, Queens Park Rangers, Newcastle og Everton har også forhørt seg om spilleren, men tyske Borussia Mönchengladbach er favoritter til å sikre seg Blackburn-spissen.
Sky Sports

QPR-manager Mark Hughes vil forsøke å komme Cardiff i forkjøpet, og gjøre et forsøk på å sikre seg Liverpools Craig Bellamy. Hughes har planer om å legge inn et bud på 32-åringen i nær fremtid.
Wales Online

Liverpool ser ut til å tape kampen om Barcelona-spissen Cristian Tello. 20-åringen nærmer seg et låneopphold i Atletico Madrid.
AS

Liverpool leder kampen om Chelsea-spissen Daniel Sturridge, og forbereder et bud på £10M. Tottenham viser også interesse for 22-åringen.
Goal.com

Fredag 6. juli

Fenerbahce er igjen interessert i Alberto Aquilani. Midtbanespilleren var tidligere et mål for Istanbul-klubben, men la aldri inn et offisielt bud. Nå er tyrkerne ute etter å styrke midtbanen etter at Emre Belözoglu signerte for Atletico Madrid. Fenerbahce ønsker å bruke lukrativ lønn, deltagelse i Champions League og fast førstelagsfotball som lokkemiddel for å sikre en avtale.
Turkish-football.com

Onsdag 4. juli

Newell ‘s Old Boys ønsker å hente Maxi Rodriguez tilbake. Den argentinske toppklubben har ikke midler til å finansiere et kjøp, men en overgang avhenger av om Maxi Rodriguez kan få avsluttet sin kontrakt med Liverpool og avstå lønn. Utfallet vil ikke bli kjent før spilleren har møtt den sportslige ledelsen i Liverpool.
O

 Andy Carroll står på AC Milans liste over transfermål. Pier Silvio Berlusconi, klubbeier Silvio Berlusconis sønn, sier at han ville like å se 23-åringen på San Siro.
- Dette er en ny æra for Milan. Vi skal fortsette å hente unge spillere mens vi opprettholder vår kultur. Milan har fortsatt sine superstjerner. Jeg ville like å ha Andy Carroll som fremtidig mål. Jeg må innrømme at med hans kroppsbygning, og etter å ha sett hans heading i EM, ville jeg like å ha Carroll i Milan, sier unge Berlusconi til Mediaset.
 ESPN

Martin Skrtel er ønsket av Napoli. Midtstopperen har også blitt linket til Manchester City og Anzhi Makhachkala, men slovaken har uttalt at han ønsker å bli værende på Anfield. Napoli håper likevel å utnytte usikkerheten rundt spillerens fremtid. Serie A-klubben håper at landsmannen Marek Hamsik kan overtale landsmannen til å slutte seg til ham i Napoli.
Tuttosport/TalkSPORT

Tirsdag 3. juli

Liverpool har tilbakevist rapporter som setter dem i forbindelse med et kjøp av Boltons midtbanespiller Mark Davies.
Liverpool Daily Post

De røde kommer sannsynligvis ikke til å imøtekomme Wigans prisforlangende for kantspilleren Victor Moses.
Liverpool Daily Post

Brendan Rodgers vurderer et bud på £7M for Demba Ba. Newcastle-spilleren er tilgjengelig for redusert pris frem til 31. juli på grunn av en klausul i kontrakten. Etter den datoen må klubber betale markedspris for 27-åringen.
Daily Mirror

Liverpool fastholder ved at Luis Suarez ikke er til salgs og at spilleren er en del av Rodgers fremtidsplaner. Juventus ønsker likevel å legge inn et bud. Serie A-mesteren har blitt oppmuntret av kommentarer fra deres forsvarsspiller Martin Caceres, som spiller med Suarez for Uruguay, om at Suarez har spurt om forholdene i klubben. Suarez var overrasket over Kenny Dalglish' avgang. Juventus håper at 25-åringen nå kan være utilpass i Liverpool. De røde har imidlertid en ny kontrakt til spissen som en av sine prioriteringer de nærmeste månedene.
Daily Mirror

Juventus kan komme til å tilby penger pluss spiller for Luis Suarez.
Daily Mail

Mandag 2. juli

Liverpool er ikke ute etter å erstatte Pepe Reina med den franske landslagskeeperen Hugo Lloris. De røde har blitt linket til Lyon-keeperen, mens Reina skal være et transfermål for AC Milan. Reina inngår i fremtidplanene på Anfield, og Liverpool har ikke vært i kontakt med Lyon angående 25-årige Lloris.
Liverpool Daily Post/Liverpool Echo

Liverpool fortsetter å følge situasjonen til Scott Sinclair. 23-åringen spilte under Brendan Rodgers i Swansea. Tottenham, Aston Villa og Fulham er også interessert. Kantspilleren har kun 14 måneder igjen av sin kontrakt med Swansea, men klubb og spiller har ikke kommet til enighet om ny avtale. Det forventes at partene gjenopptar forhandlingene i neste uke. Swansea-formann Huw Jenkins ga Sinclair et ultimatum i forrige uke.
- Ettersom Scott spiller regelmessig for førstelaget må vi ha en avgjørelse den ene eller den andre veien så raskt som mulig, slik at manageren kan bli klar over hvor vi står med laget og kan sørge for at stallen er den rette i august.
Daily Mail

Liverpool og Chelsea har fått beskjed om at de må by minst £12M for å få tilslaget på Wigan-spissen Victor Moses. Chelsea har fått avslag på et bud på £6M, mens Liverpool-manager Brendan Rodgers også er interessert i 21-åringen. Wigan-eier Dave Whelan vil stå knallhardd på sitt prisforlangende for å få en best mulig avtale for "The Latics".
Daily Mirror