Uke 28

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 13. juli

Juventus ønsker samtaler med Liverpool i et forsøk på å få i stand en overgang for Luis Suarez. Sportsdirektør Guiseppe Marotta vil reise til Merseyside for å møte representanter for Anfield-klubben og diskutere en mulig overgang.
Tuttosport

Liverpool nærmer seg et kjøp av Zenit St Petersburgs midtbanespiller Igor Denisov. Det rapporteres fra Russland at en £7M-overgang bare er noen dager unna.
Metro

Torsdag 12. juli

Fulham ønsker seg Andy Carroll, og skal forsøke å utnytte Liverpools interesse for Clint Dempsey for å få til en avtale. Fulham skal være villig til å tilby Liverpool £9 millioner i tillegg til amerikaneren som har ett år igjen av sin avtale på Craven Cottage.
Guardian

Brendan Rodgers jakter Schalke-duoen Lewis Holtby og Julian Draxler. 21 år gamle Holtby er midtbanespiller, mens 18 år gamle Draxler er spiss. Everton-supporter Holtby, som har både tysk og engelsk statsborgerskap, har en kontrakt som løper ut neste sommer.
Goal.com

Liverpools interesse for Clint Demspey er i ferd med å kjølne, ettersom Fulham ikke vil fire på sitt prisforlangende som er £10M. Dempsey har allerede fortalt manager Martin Jol at han ønsker å bli Liverpool-spiller, men Anfield-klubben skal ikke være villige til å betale en så høy sum som Fulham krever for spilleren. Liverpool skal verdsette Demspey til £6M, men skal gjennom ulike klausuler etterhvert ha vært villige til å strekke seg til en totalpakke på £8M. Fulham skal ha sagt nei til begge budene.
Metro

Onsdag 11. juli

Fulham, Aston Villa og West Ham skal være klubbene som ønsker seg Andy Carroll. Fulham solgte Bobby Zamora i januar, og mister nå Andy Johnson i tillegg til å ha mistet spissen de ønsket seg til Reading. De håper at London, og det at Liverpool ønsker Dempsey motsatt vei skal gjøre det mulig å få kjøpt Andy Carroll. Samtidig skal Tottenham ha sagt nei til muligheten med å sikre seg spissen.
Telegraph

Craig Bellamy er på vei til Cardiff, etter å ha fått vite at han ikke inngår i Brendan Rodgers' fremtidsplaner. Cardiff er i ferd med å sette sammen en luktrativ pakke som skal lokke Bellamy tilbake til hjembyen. Liverpool nærmer seg kjøp av Fabio Borini og Clint Demspey, og dermed vil Bellamy få lov til å forlate Anfield.
Daily Mail

Liverpool vurderer å knytte til seg den unge franskmannen Amadou Diallo. Den 18 år gamle spissen nektet å signere ny kontrakt med Monaco, og han er nå i søkelyset til Liverpool, Arsenal, Fulham og Newcastle. Anfield-klubben vil trolig tilby Liverpool-supporter Diallo en ukes prøvespill, og imponerer han kan han være aktuell for klubbens reservelag kommende sesong.
Talksport

Både QPR og Liverpool vurderer bud på Celtics sør-koreaner Ki Sung-Yeung.
Sport360

Newcastle vurderer å by £10M for å hente Andy Carroll tilbake til nordøst. Det vil være spesielt aktuelt dersom Demba Ba forlater "The Magpies".
The Independent

Fulham er siste klubb i rekken til å vise interesse for Andy Carroll. På Craven Cottage skal man være villige til å tilby Clint Dempsey pluss penger for å sikre seg geordien.
The Independent

West Ham kan være villige til å betale £15M for Liverpools spiss Andy Carroll, etter først å ha lånt geordien i en sesong.
Daily Mail

Tirsdag 10. juli

Napoli er nå favoritter til å sikre seg Liverpool-linkede Gaston Ramirez. Serie A-klubben skal ha lagt inn et bud på £7.9M pluss de to spillerne Ignacio Fideleff og Marco Donadel.
Gazetta dello Sport

Fiorentina har satt en prislapp på 30 millioner euro på Stevan Jovetic for å skremme vekk interesserte klubber som Arsenal, Chelsea og Liverpool. 22-åringen er kontraktbundet til Serie A-klubben helt til sommeren 2016.
Talksport

Brendan Rodgers har lagt til Swanseas midtbanespiller Joe Allen på sin liste over transfermål, og Liverpool har allerede kommet langt i samtalene om en overgang for Roma-spissen Fabio Borini. Rodgers vil konsentrere seg om å sikre seg Allen så snart Borini er i boks. Liverpool-manageren ønsker å sikre seg 22-åringen etter at Gylfi Sigurdsson glapp til Spurs. Liverpool er også favoritter til å sikre seg Chelsea-spissen Daniel Sturridge, og blir også tungt linket til Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero.
Goal.com

Real Madrid ønsker å kjøpe Daniel Agger fra Liverpool. Jose Mourinho har siktet seg inn på dansken for å styrke forsvaret sitt.
Mirror

Liverpool ønsker å sikre seg Clint Dempsey før troppen reiser på preseason-tur til USA. Brendan Rodgers akter å legge inn et bud på £7.5M for amerikaneren. En av Liverpools squadspillere kan gå motsatt vei som en del av handelen. Fulham er ikke uvillige til å selge, og en overgang kan gå i orden allerede på onsdag.
Mirror

Mandag 9. juli

Liverpool følger situasjonen til keeper Jack Butland i Birmingham. Butland har ikke spilt førstelagskamp for Birmingham ennå, men var Englands tredjekeeper i EM.
ESPN

AC Milan vil gjøre et forsøk på å få låne Andy Carroll fra Liverpool kommende sesong.
Daily Mail

Liverpool har fått avslått et bud på Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero.
Daily Mail