Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22.januar

Liverpool skal være klare med et bud på £8M for Esteban Granero (24) hos Real Madrid.
Caught Offside

Liverpool, Manchester United og nå også Lazio skal være på jakt etter angriperen til Sporting, Ricky van Wolfswinkel (22) .
Sunday Mirror

Lørdag 21. januar


Liverpool skal være favoritt til å sikre seg Nikica Jelavic, kroaten som spiller spiss for Glasgow Rangers. Fulham og West Ham er andre klubber som skal ha vist interesse.
BBC Skottland

Juventus skal ha tilbudt Liverpool å kjøpe den serbiske landslagsspilleren Milos Krasic.
The Guardian

Fredag 20. januar

Inter skal fortsatt være interessert i Dirk Kuyt, men nederlenderen vil foretrekke å bli på Anfield.
The Times

Liverpool og Damien Comolli skal ha Aaron Lennon hos Tottenham på ønskelisten, men Spurs skal være klar til å kontre med en forbedret kontrakt for flankespilleren.
Tribalfootball

Onsdag 18. januar


Joe Cole sin lagkamerat Moussa Sow ble toppscorer i Ligue 1 forrige sesong. Han har tidligere uttalt at han ønsker å spille for Liverpool, og etter at Lille i går kom til enighet med Brest om den tidligere Liverpool-linkede spissen Nolan Roux, begynte mediene igjen å spekulere i om Moussa Sow var på vei til Liverpool. Nå ser angriperen ut til å havne i tyrkisk fotball, etter at Fenerbahce og Lille har kommet til enighet om en overgangssum på €10M (+€2M i eventuelle bonuser).
RMC sport

Liverpool er nær ved å fullføre en overgang for Sporting Lisboas 19 år gamle playmaker Joao Carlos Teixeira, ifølge den portugisiske avisen Record. Overgangen kan koste Liverpool opp mot £850 000.
Daily Mail

Tirsdag 17. januar

Liverpool har Swansea-duoen Scott Sinclair og Joe Allen i kikkerten. Det hevdes at det allerede er lagt inn et bud på vingen Sinclair for £5M, mens midtbanespilleren Allen også er aktuell.
eatsleepsport.com

Mandag 16. januar

Lilles Moussa Sow uttaler at han ønsker å spille for Liverpool, og at en overgang til Anfield-klubben ville ha vært en drømmeovergang. 25-åringen var toppscorer i Ligue 1 forrige sesong, og har også vært linket til Tottenham og Fehnerbahce.
- Jeg er i Lille nå, men som alle vet ønsker jeg å spille i England en dag. Liverpool er en drømmeklubb. Alle ville vært fornøyd med det. Å score mål foran The Kop kan være høydepunktet i en spillers karriere, sier Sow.
Lille-ledelsen skal snart møte Liverpool-ledelsen for å bli enige om en permanent overgang for Joe Cole. Kilder i Frankrike hevder at Liverpool vil forsøke å forhandle seg frem til en overgang for Sow under disse samtalene.
Skysports.com