Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29. juli

Liverpools søken etter kreativ kraft har gjort at Brendan Rodgers forbereder et bud på £14M for Nicolas Gaitan. Benfica kan tenke seg å gi slipp på argentineren grunnet klubbens økonomiske problemer.
Record/metro.co.uk

Newcastle kan igjen være favoritter til å signere Andy Carroll etter at 23-åringen har avslørt at han bare vil forlate Anfield hvis han hentes av en klubb som skal spille e-cupfotball.
TalkSport

Lørdag 28. juli

Tottenham vil forsøke å kapre Liverpools forsøke på å hente Swanseas Joe Allen. Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker å bli gjenforent med midtbanespilleren, men fikk et bud på £12M avslått denne uken. Hos Tottenham er Luka Modric på vei bort, og Allen vil passe fint inn som kroatens erstatter
Daily Star

Fredag 27. juli

Liverpool er interessert i Athletic Bilbaos 27-årige midtstopper Fernando Amorebieta. Spilleren har ett år igjen av kontrakten med baskerne, og skal være tilgjengelig for £12M.
Marca

Liverpool linkes til Bolognas Gaston Ramirez. Kantspilleren blir også fulgt av Barcelona, AC Milan, Inter, Manchester City, Manchester United og Tottenham. Hans agent er i England for å snakke med en ikke navngitt Premier League-klubb.
- Gaston er klar til å forlate Italia, så jeg er i England for samtaler med en Premier League-klubb. Han er en av de viktigste spillerne i Uruguay, så det er ikke mangel på tilbud, sier agent Pablo Betancourt til Mercato.
Metro.co.uk

Onsdag 25. juli

Prisen på Dorus de Vries blir trolig £750,000
Daily Mail

Brendan Rodgers kan komme til overraske med et kjøp av Dorus de Vries. Keeperen jobbet under Rodgers i Swansea. Duoen var med på å ta den walisiske klubben opp i Premier League, men skilte lag sommeren 2011 da De Vries, som fri agent, skrev på en treårskontrakt med Wolves. Han fikk bare fem kamper forrige sesong, og kan være fristet til et klubbskifte. Det forventes at Liverpool kvitter seg med Alexander Doni og Brad Jones denne sommeren. De Vries vil være et erfarent alternativ som keeperreserve til Jose Reina.
Sky Sports

Brendan Rodgers vurderer å låne ut Raheem Sterling. QPR-manager Mark Hughes ønsker å stå fremst i køen dersom Liverpool velger å la den 17-årige kantspilleren gå ut på et sesonglangt lån. Liverpool antas å være klar over London-klubbens interesse.
Daily Mail

Liverpool er nær ved å hente William McLaren. Liverpools speidere har sett 15-åringen i aksjon på det brasilianske nettstedet Pnera, et prosjekt for å oppdage fremtidige stjernespillere. William Oliveira Souza, som er hans egentlige navn, skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt.
- En representant for Liverpool har sett meg spille. Han likte det han så og sendte meg et kontraktstilbud. Men også andre klubber er interessert - Manchester United, Chelsea og Arsenal. Vi får se hva som skjer, sier McLaren til Globo.
Daily Mail
 

Tirsdag 24. juli

Zenit St Petersburg har kastet seg inn i kampen om Martin Skrtel. Den russiske toppklubben håper å lokke midtstopperen med en ukelønn på £110000. Brendan Rodgers ønsker å beholde 27-åringen, men spilleren har ennå ikke skrevet under ny kontrakt. Napoli og Manchester City skal også være interessert. Zenit solgte Skrtel til Liverpool for £6,5M i 2008, men vil tilby £14M for å hente ham tilbake.
Daily Mail

Martin Skrtel har avvist muligheten for å slutte seg til Napoli. Serie A-klubben har møtt spillerens agent for å diskutere en overgang, men ble fortalt at slovaken ønsker å bli værende på Anfield. Det sies at Napoli ville tilby Liverpool €10 millioner for Skrtels tjenester.
Tuttosport

Mandag 23. juli

Liverpool vurderer å tilby Charlie Adam i bytte med Clint Demspey. Charlie Adam kan bli en del av en avtale som sender Clint Dempsey fra Fulham til Liverpool. De røde leder kampen om amerikaneren, og kan bli overbevist til å la Adam gå motsatt vei. Adam kan havne lengre bak i rekken dersom Brendan Rodgers får hentet Swanseas Joe Allen.
Mail On Sunday