Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. september

Liverpool er i ferd med å hente Dave Fallows og Barry Hunter fra Manchester City. Fallows vil bli utnevnt som leder for speider- og rekrutteringsavdelingen, mens Hunter får stillingen som sjefsspeider.
Mirror

Brendan Rodgers vurderer å bytte ut Pepe Reina med Michel Vorm. Reina har gjort noen blemmer den siste tiden, og Rodgers har nå gitt spanjolen frem til nyttår til å bevise at han fortjener å være førstekeeper i Liverpool. Dersom Reina ikke klarer å overbevise Rodgers, kan det bli aktuelt å hente den 28 år gamle Swansea-keeperen Michel Vorm til Anfield.
Mirror

Brendan Rodgers er ivrig etter å sikre seg den 28 år gamle Udinese-forsvareren Danilo. Midtstopperen har vært en stor suksess i Serie A etter overgangen fra brasilianske Palmeiras i fjor sommer.
Insidefutbol.com

Onsdag 5. september

Fulham fikk velge mellom Jordan Henderson, Stewart Downing og Jose Enrique i bytte mot Clint Dempsey. Men London-klubben takket nei ettersom Tottenham var villige til å betale £6M for amerikaneren på transferdeadline-day.
Daily Mail

Alessandro Del Piero forventes å skrive under for Sydney FC i dag, etter å ha vurdert tilbud fra Liverpool, Sion og Southampton. Han vil skrive under en toårskontrakt verdt 3.2 millioner euro i året med den australske klubben.
Football Italia

Liverpool ønsker å skrive en prekontrakt med den spanske målmaskinen Fernando Llorente i januar. Anfield-klubben er ivrige etter å sikre seg en tidlig avtale når det gjelder Athletic Bilbao-spissen. 27-åringen har nektet å skrive under en ny kontrakt med La Liga-klubben, og Llorente har nå mindre enn 12 måneder igjen av sin kontrakt og kan skrive under en prekontrakt med en ny klubb allerede 1.januar.
AS

Brendan Rodgers gjorde et forsøk på å sikre seg den australske forsvareren Matthew Spiranovic i sommer. Den 24 år gamle midtstopperen skrev i stedet under på en toårskontrakt med Al Arabi i Qatar.
The World Game

Tirsdag 4. september

Alessandro del Pieros overgang til Sydney FC er nærmest klar, men Liverpool skal ha kommet inn og bedt spilleren utsette klubbskiftet slik at Anfield-klubben kan legge frem hvilket godt tilbud de kan gi italieneren.
- Jeg er optimistisk. Han har ennå ikke signert, men han ønsker å gjøre det. Fra i kveld og frem til i morgen skal vi sluttføre de siste detaljene,  sier Tony Pignata, daglig leder i Sydney.
- Tilbud fra England? Liverpool er en stor klubb, men Australia er et stort land.
Sky Sports Italia