Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 6.oktober

Ifølge rapporter skal Liverpool følge Dries Mertens hos PSV. Den 25-årige vingen spiller på det belgiske landslaget og ventes å ha en prislapp på omlag £10M.
Goal.com

Torsdag 4.oktober


Det offensive talentet Wilfried Zaha scoret nylig to mål mot Wolves og 19-åringen har lenge vært interessant blant flere toppklubber. Manager Dougie Fredman hos Crystal Palace innrømmer nå at det kan bli aktuelt å selge, og en regner med at Liverpool og Tottenham vil være blant de som står fremst i køen for å sikre seg engelskmannen med røtter fra Elfenbenskysten.
talkSPORT
 
Liverpool skal ha 16-årige Josip Basic på sin blokk over interessante talenter. Basic er kaptein for Kroatia U17, og med en lærlingkontrakt med Hajduk Split skal de røde ønske å sikre seg unggutten før han får en profesjonell kontrakt.
tribalfootball.com

Tirsdag 2. oktober

Liverpool linkes til den tyrkiske midtstopperen Semih Kaya. 21-åringen med seks landskamper for Tyrkia har fått klengenavnet "The Rock" i Galatasaray. Liverpool vil imidlertid få konkurranse om spillerens underskrift fra Manchester United.
Calcio Mercato

Atletico Madrid har sett seg ut Luis Suarez som erstatter dersom Falcao forlater Madrid-klubben.
AS

Liverpool planlegger å gi nye kontrakter til den unge trioen Suso, Andre Wisdom og Raheem Sterling.
Mirror

Mandag 1. oktober

Liverpool ønsker å gjøre Nuri Sahins låneavtale fra Real Madrid om til en permanent overgang til sommeren. Tyrkeren har imponert på Merseyside, og har gjort tre mål på sine to siste kamper.
Marca