Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 14. oktober

Liverpool og QPR er ute etter å styrke angrepet i januar. Begge klubbene kan komme til å forsøke å hente Darren Bent. Aston Villa er klar til å selge spissen som har fått lite tillit av Paul Lambert.
People

Lørdag 13. oktober

Brendan Rodgers har fått beskjed om at Hamburgs Son Heung-min ikke er til salgs. Derfor har Liverpool-manageren rettet oppmerksomheten mot Dema Ba i Newcastle i sin jakt på en spissforsterkning. Senegaleseren har en utkjøpsklausul på £7M som kan aktiveres i januar.
Daily Mail

Celtics Gary Hooper er et transfermål for Liverpool. Ifølge talkSPORT har Hoopers kontraktsforhandlinger med den skotske toppklubben brutt sammen, noe som setter Liverpool i en god posisjon til å signere 24-åringen.
Daily Mail

Torsdag 11. oktober

Galatasaray-spissen Burak Yilmaz linkes til Liverpool. I løpet av sommeren ble det rapportert at West Ham og Tottenham var interessert i spilleren. Tyrkiske kilder sier at Brendan Rodgers nå vurderer et kjøp av Yilmaz, som er verdsatt til cirka £13M.
Tribalfootball.com

Liverpool skal ha hatt speider til stede i Genoas 1-1-kamp mot Palermo på søndag for å se nærmere på Andreas Granquist. De røde skal ha blitt imponert av forsvarsspilleren, og kan komme med et bud på 6 millioner euro i januar.
La Gazzetta dello Sport

Onsdag 10. oktober

Liverpool og Manchester City skal stå klare til å kjempe mot Arsenal om Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. London-klubben leder kampen om den 19-årige kantspilleren. Arsenal ser på Zaha som en potensiell erstatter for Theo Walcott, som er et transfermål for både Manchester City og Liverpool. Zaha sies å være verdsatt til £12M.
Daily Mail

 Tirsdag 9. oktober

- Det er cool at det er fokus fra en av de store klubbene, svarer Christian Eriksen hos Ajax etter at det ryktes om at Liverpool er interessert i ham. - Det er veldig spesielt, men jeg har egentlig ikke tenkt på en overgang i det hele tatt. Kontrakten til 20-åringen løper ut i 2014 og det skal være usikkert om playmakeren ønsker å forlenge.
sport360.com

Liverpool er ute etter å styrke forsvaret i januarvinduet med å hente Angelo Ogbonna fra Yorino. Ogbonna er en italiensk spiller med nigeriansk opphav. 24-åringen er midystopper med 126 kamper for Torino. Liverpool hadde speider på plass for å se spillrren i aksjon mot Cagliari på søndag.
TalkSport.