Uke 45

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11. november

Liverpool ser nærmere på en mulig overgang for Burnley-spissen Charlie Austin. 23-åringen er toppscorer i Europa etter med sine 20 mål for Championship-klubben denne høsten. Manager Brendan Rodgers ønsker å se om han spilleren passer inn i hans planer på Anfield. Spissen har bare 20 måneder igjen av sin kontrakt på Turf Moor.
Sunday People

Manchester City forbereder et bud på Raheem Sterling.
Caughtoffside.com

Lørdag 10. november

Raheem Sterling kommer til å avslå Liverpools første utspill til nytt kontraktsforslag. Kantspilleren har 18 måneder igjen av en avtale verdt £2000 i uken pluss kamprelaterte bonuser. Liverpool kommer til å gi ham en kraftig lønnsøkning til £20000 i uken, men Sterlings representanter vil avslå og vurdere sine alternativer. Flere klubber skal være interessert i kantspilleren. De mener 17-åringen fortjener £50000 i uken for å komme opp på nivå med Stewart Downing som har £60000. Downing har nesten ikke spilt for Liverpool denne sesongen, mens Sterling har hatt fast plass.
Daily Mail

Fredag 9. november

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Chelseas midtbanespiller Conor Hunte. Manchester City har vist interesse for den engelske U17-landslagsspilleren, og de skal se ham i aksjon mot Crystal Palace denne helgen. Liverpool ønsker også spillerens tjenester. Hunte er 16 år og har ennå ikke signert proffkontrakt med Chelsea. Han har tre U17-landskamper for England. Han imponerte for Chelsea i en juniorkamp mot City nylig.
Daily Mail

Torsdag 8. november

Liverpool ønsker å gi Manchester United kamp om Heerenveens offensive midtbanespiller Filip Djuricic. Alex Ferguson har lenge vært en stor beundrer av den 20-årige serberen, og han ble invitert til prøvespill i 2009. Problemer med arbeidstillatelse stoppet en overgang, og istedenfor gikk han gratis til Heerenveen. Brendan Rodgers håper at en overgangssum på £4M skal være nok til å få tilslaget.
Daily Star

Onsdag 7. november

Brendan Rodgers ønsker å signere Reading-forsvarer Alex Pearce som en langsiktig erstatter for Jamie Carragher. Liverpool har fått et bud for 23-åringen avslått, men følger spillerens kontraktssituasjon. Pearce, som ble årets spiller i Reading forrige sesong, står uten kontrakt neste sommer. Dersom ingen ny avtale blir signert, kan Pearce bli tilgjengelig for en lavere overgangssum i januar eller på Bosman-overgang til sommeren.
Daily Mail

Liverpool er nærmere en overgang for Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar. Tottenham følger også 29-åringen som nettet i 2-2-kampen mot Arsenal i Champions League. Liverpool håper å få gjennom en £9M-avtale etter at nederlenderen har utsatt samtaler med den tyske Bundesliga-klubben om en ny kontrakt. Huntelaar står fritt til å signere en prekontrakt med en annen klubb i januar ettersom hans nåværende avtale utløper etter sesongen.
Daily Mail

TalkSport melder at Brendan Rodgers har fortsatt å følge Porto-spissen Jackson Martinez etter at spilleren ble sterkt linket til Anfield-klubben i sommer. Det hevdes nå at Liverpool skal være klare til å imøtekomme utkjøpsklausulen på £18,5M. Ifølge Mundo Deportivo kan Liverpool få konkurranse fra Barcelona om den 26-årige colombianeren.
Electrocampista.com

Tirsdag 6. november

Tottenham følger Andy Carrolls form i West Ham med tanke på et mulig kjøp av spissen til sommeren. 23-åringen er for tiden utlånt til West Ham for hele inneværende sesong. West Ham har opsjon på kjøp for £17M. Tottenham kan ikke hente Carroll i januar fordi spissen allerede har figurert for to klubber denne sesongen.
Daily Mail

Lille kan komme til å forsøke å hente Joe Cole tilbake. 30-åringen hadde et bra låneopphold i Ligue 1-klubben forrige sesong.
- Joe er ikke baer en flott person, men også en god fotballspiller. Men finansielt var det ikke mulig å beholde ham. Det kan være uoverkommelig med en retur for Cole til Lille. Sportslig og mennesklig ville jeg like å få ham tilbake, sier Garcia.
Daily Mail

Mandag 5.november

Lewis Holtby er født og oppvokst i Tyskland, med far fra Liverpool og tysk mor. Han spiller for Schalke og 22-åringen er kaptein for England U21. "Jeg har alltid sagt at en dag vil jeg spille i England. Jeg vil ikke en gang utelukke Liverpool, selv om det vil bli hardt for min far - som er Evertonsupporter", er Holtby blitt sitert på. Nå er midtbanespilleren inne i sitt siste år i kontrakten med Schalke og Liverpool og Arsenal er to av klubbene som følger hans situasjon nøye.
ESPN.co.uk