Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 2. desember

Brendan Rodgers vurderer å legge inn et bud på  £12M for West Bromwich-spissen Shane Long i januar. WBA betalte £6.5M for 25-åringen i august 2011.
Daily Mail

Brendan Rodgers er i ferd med å forberede et januarbud på £12M for Chelsea-spissen Daniel Sturridge. Liverpool-manageren er også fortsatt interessert i Arsenal-vingen Theo Walcott, som er Bosman-spiller til sommeren. Arsenal er interessert i Raheem Sterling, og Walcott kan inngå som en del av betalingen for en eventuell Sterling-overgang.
Sunday Express

Manchester United vurderer å legge inn et bud på Raheem Sterling i januar. Alex Ferguson følger utviklingen til tenåringen, og ser ham som en erstatter for Nani.
Sunday People

Lørdag 1. desember

Liverpool vurderer å kvitte seg med Pepe Reina, og Arsenal står klare til å by £10M for keeperen. Dersom Reina forlater klubben skal Birminghams Jack Butland, Stokes Asmir Begovic og Hannovers Ron-Robert Zieler stå på Brendan Rodgers' liste over kandidater til å erstatte spanjolen.
Daily Mail

West Ham-manager Sam Allardyce innrømmer at han kan tenke seg å hente Joe Cole på lån i januar, men det samme kan Harry Redknapp i QPR.
London24

Raheem Sterlings rådgivere er irriterte på Brendan Rodgers etter managerens kommentarer om at det vil være dumt av vingen å vente med å skrive under en ny Liverpool-kontrakt. Og i kulissene lurer Manchester City. Spillerens rådgivere føler at Rodgers forsøker å legge press på Sterling, og nærmest true ham til å skrive under en ny kontrakt. Manchester City følger situasjonen nøye, og kan vurdere å legge inn et bud i januar dersom konflikten mellom partene ikke er løst innen den tid. Sterlings rådgivere har hatt to møter med Liverpools administrerende direktør Ian Ayre. Det andre møtet fant sted i starten av denne uken. Men spilleren har fortsatt ikke mottatt noe formelt kontraktsforslag, selv om han nå snart bare har halvannet år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.
Daily Mail

Fredag 30. november

Sebastian Coates kan være på vei vekk fra Liverpool, og italienske klubber viser interesse for uruguayaneren. En av disse skal være Juventus.
Daily Mail

Liverpool vurderer å kjøpe Feyenoord-forsvarer Stefan de Vrij i januar. Han blir verdsatt til £3.5M. Handelen avhenger av at Liverpool samtidig får lånt ut Sebastian Coates til en annen klubb.
The Guardian

Torsdag 29. november

Den ferske QPR-manageren Harry Redknapp ønsker å hente Joe Cole til London-klubben i januar. Det skal være snakk om et lån ut sesongen.
Daily Mail

Både Liverpool og Chelsea viser interesse for Vitesse Arnhem-spissen Wilfried Bony ifølge spillerens agent. - Liverpool er en av klubbene som vurderer ham. Vi har vært i kontakt med dem. Liverpool trenger en spiss for score flere mål. Men dette betyr ikke at vi har samtaler med dem. De er bare en av klubbene som viser interesse. Flere klubber er interessert i Bony takket være hans gode prestasjoner og effektivitet foran mål. En av klubbene som også er interessert er Chelsea. Det er opp til Vitesse om de gir slipp på Bony eller ei. Dersom jeg skal antyde noe, vil jeg si at det er 50-50 om han går til en ny klubb i januar eller ei, sier 23-åringens agent Dalibor Lacina.
Isport.blesk.cz

Liverpool kan forsøke å knytte til seg den tidligere Leeds-vingen Max Gradel i januar. En spiller som gikk gradene i Leicester, og som nå spiller for Saint-Etienne i Ligue 1. Shakhtar Donetsk følger også 24-åringen. Gradel kan også spille spiss.
Talksport

Onsdag 28. november

Både Manchester United og Liverpool jakter signaturen til 15 år gamle Jordan Larsson. Den unge svensken er sønn av den tidligere Manchester United-spilleren Henrik Larsson.
Daily Express

Liverpool jakter Real Betis sin midtbanespiller Benat Etxebarria Urkiaga, eller bare Benat som han kalles. 25-åringen blir hyllet som "den nye Xabi Alonso" i Spania. Manchester City skal også være ute etter spilleren.
Here is the City

Liverpool, Fulham, West Ham og QPR kjemper om signaturen til den 26 år gamle spanske spissen Nolito i januar. Den offensive midtbanespilleren til Benfica vil koste ca £5M.
Caughtoffside.com

Mandag 26. november

Benfica håper å få skrevet ny kontrakt med spissen Oscar Cardozo, slik at Liverpool ikke skal få fatt i ham. Brendan Rodgers har hatt speidere som har fulgt 29-åringen hele sesongen. Spissen fra Paraguay har gjort 9 mål på 12 kamper denne sesongen. Hans kontrakt med Benfica går ut til sommeren.
Talksport

Liverpool nærmer seg et lån av Aston Villa-spissen Darren Bent i januar, fordi klubben ikke har penger til å kjøpe en ny spiss. Liverpool forhandler med Villa om et lån av 28-åringen ut sesongen, med opsjon på kjøp til sommeren.
Metro