Uke 49

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Torsdag 6.desember

Honda er inne i sitt siste år under kontrakten med CSKA Moskva, og etter en vanskelig sesong i Russland skal han være klar for å bytte beite.  Det hevdes at Brendan Rodgers og Liverpool følger situasjonen nøye.
Daily Star

Onsdag 5. desember

Tottenham og Liverpool kjemper om underskriften til Lyon-spissen Bafetimbi Gomis, etter samtaler med spissens representanter i forrige uke. Spillerens representanter fløy til London og snakket med begge klubber i forkant av lagenes møte på White Hart Lane. Spissen er nest øverst på toppscorerlisten i Frankrike, etter Zlatan Ibrahimovic. Han har gjort 10 mål så langt denne sesongen. Han har bare ett år igjen av sin kontrakt med Lyon.
Daily Mail

Tirsdag 4. desember

Liverpool skal ha kontaktet Chelsea angående Daniel Sturridge, men det største problemet kan bli lønnsforlangende til spilleren. Det hevdes å være på £80000 i uka. 23-åringen skal også ønske å spille sentralt lengst fremme og ikke på en av flankene.
Daily Mirror