Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 3. februar

Liverpool skal ha peilet seg inn på to av forsvarsspillerne til Atletico Madrid som transfermål til sommeren. Det dreier seg om den uruguayanske midtstopperen Diego Godin, samt Alberto Dominguez, som kan benyttes både som venstreback og midtstopper. Sistnevnte er 22 år gammel, og et produkt av Atleticos ungdomsakademi.
Cadena Ser

Juventus peiler seg inn på Luis Suarez, og vil forsøke å lokke uruguayaneren bort fra Liverpool til sommeren for å erstatte Alessandro Del Piero.
Daily Mail

Torsdag 2. februar

Kenny Dalglish skal ha vært i kontakt med Udinese med hensikt i å hente Mauricio Isla til Anfield til sommeren. Den allsidige 23-åringen fra Chile skal også interesse Roma
Gazzetta dello Sport

Tirsdag 31. januar

Ryker fra Transferdeadline-day finnes her.

Liverpool og Tottenham har begge forsøkt å signere Junior Hoilett denne måneden, men interessen kjølnet da Blackburn krevde £8M.
Goal.com

Mandag 30. januar

Liverpool har i hele januar blitt linket til Inter sin unge angriper Luc Castaignos i en mulig utlånsavtale, men nå ser nederlenderen ut til å havne i Cesena.
itasportpress

Kenny Dalglish vil hente Carlos Tevez på lån dersom Manchester City lar spilleren gå før overgangsvinduet stenger. Liverpool kommer til å betale ukelønnen på £200000. Totalt utlegg £5M.
Daily Mirror