Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 10. februar

Liverpool skal være ute etter Udinese sin midtbanespiller Mauricio Isla. 23-åringen har vært en nøkkelspiller for et godt Udinese-lag denne sesongen - og er kun fire poeng bak ledende Juventus i Serie A. I følge spillerens agent, Leonardo Rodriguez, er de røde en av flere klubber som jakter den chilenske landslagsspilleren.
"Jeg forstår at Isla blir fulgt av Liverpool og av andre klubber i Italia, men jeg kan ikke slå fast om klubbene vil kontakte Udinese," sier spillerens agent.
Isla kan spille sentralt på midtbanen, til høyre, eller til nød som høyreback. Han har kontrakt ut 2014/15-sesongen, og vil trolig bli dyr dersom en ønsker å kjøpe han.
International Business Times UK


Torsdag 9. februar

Anderlecht-spissen Dieumerci Mbokani vekker interesse hos engelske klubber ifølge spillerens agent. Ifølge kilder i Belgia skal Liverpool være den ene av disse klubbene.
Inside Futbol

Onsdag 8. februar

Liverpool er interessert i å kjøpe Barcelonas 32 år gamle midtbanespiller Seydou Keita for £2M til sommeren. Afrikaneren har aldri vært fast inventar på Pep Guardiolas mannskap, og Liverpool ønsker et rutinert cover på midtbanen.
Daily Mail