Uke 8

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool..

Lørdag 25. februar

Liverpool og Newcastle kjemper om signaturen til Barcelonas Seydou Keita. Den katalanske storklubben skal være forberedt på å lytte til bud på maliseren, som ønsker å spille fast førstelagsfotball. Det vil ikke Barcelona tilby ham, og Liverpool er angivelig favoritter til å signere 32-åringen i sommer.

Metro

Fredag 24. februar

Watford håper å få låne Nathan Eccleston. 21-åringen, som tidligere har vært utlånt til Huddersfield, Charlton og Rochdale, har imponert for Liverpools reservelag.
Daily Mirror

Liverpool kommer sannsynligvis til å trappe opp interessen for Bolognas playmaker Gaston Ramirez etter at Serie A-klubbens president innrømmet at han ikke ville stå i veien for en overgang for spilleren.
Insidefutbol.com

Torsdag 23. februar

Liverpool linkes til Barcelona-talentet Cristian Tello, som de kan sikre seg på gratisovergang til sommeren. Den 20 år gamle spanske ungdomslandslagsspilleren vil stå uten kontrakt til sommeren, og jaktes også av klubber som Valencia, Malaga og Benfica.
Daily Mail

Onsdag 22. februar

David Texeira sier at han ennå ikke er klar for en overgang til England. Spissen ble sterkt linket til Liverpool i januar.
- Jeg har hørt ryktene, men de har ikke noe med meg å gjøre. Det er for tidlig for meg å dra til en så stor klubb. Jeg trenger mer erfaring, sier Texeira.
Tribalfootball.com

Liverpool planlegger et bud på Mateo Kovacic i Dinamo Zagreb. Den 17-årige midtbanespilleren anses som en av de beste unge spillerne på kontinentet.  Kroaten har også tiltrukket seg interesse fra Manchester United, Real Madrid og Arsenal. Liverpool ønsker å få i stand en avtale nå for å forhindre budrunde i juni.
Tribalfootball.com

Arsenal og Liverpool sies å ha gjenopptatt interessert for Werder Bremens offensive midtbanespiller Marko Marin. 22-åringen kalles for den tyske Lionel Messi.
Footylatest.com

Liverpool følger nøye med på situasjonen til Lille-forsvareren Aurelien Chedjou. Merseyside-klubben følger utviklingen til den 26 år gamle kamerunske landslagsspilleren med argusøyne, og spillerens agent antyder at afrikaneren kan komme til å spille i England neste sesong.
Insidefutbol.com

Tirsdag 21. februar

Liverpool er en av tre klubber som følger Hertha Berlins midtbanespiller Raffael. Brasilianeren, hvis fulle navn er Raffael Caetano de Araujo, har gjort fem mål i Bundesliga denne sesongen, fra sin offensive midtbaneposisjon. Sør-amerikaneren har to år igjen av sin kontrakt med den tyske klubben, og verdsettes til £7M. Lazio og Sampdoria viser også interesse for spilleren. Liverpool har hatt speidere på plass for å følge 26-åringen i flere kamper i det siste.
Kicker

Liverpool kan komme til å signere Jonathan Biabiany fra Sampdoria til sommeren. 23-åringen har tilbrakt denne sesongen på lån i Parma.
Caughtoffside.com

Chelsea kan komme til å ansette tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez som manager for resten av sesongen dersom eier Roman Abramovich bestemmer seg for å avskjedige Andre Villas-Boas.
Daily Mail

Mandag 20. februar

Arsenal, Liverpool og Everton har trappet opp interessen for Anderlecht-spilleren Mathias Suarez. De tre klubbene har sendt speidere for å følge den 23-årige argentinske spissen.
People

Både Chelsea og Liverpool sies å vurdere bud på mer enn £10M for serberen Lazar Markovic, men selv ønsker han å bli værende i Partizan Beograd.
- Jeg er ikke interessert i det som står skrevet om meg i pressen. Jeg blir bare 18 år i mars. Planen min er å bli værende i Partizan de neste tre årene. Nå ønsker jeg bare å nyte fotballen, uten å spille med ekstra press.
Alo