Usikkert om Johnson kan spille mot LFC

Det er høyst usikkert om nyinnkjøpte Adam Johnson vil bli skadefri i tide for Sunderland, når Wearside-klubben er vertskap for Liverpool på Stadium of Light lørdag ettermiddag.

Sunderland melder på sine offisielle nettsider at manager Martin O'Neill er usikker på om vingen rekker Liverpool-kampen. Johnson var med i Englands-troppen i forbindelse med VM-kvalifiseringskampene den siste uken, men måtte trekke seg fra kampene etter at han pådro seg en lårstrekk på trening og returnerte til Wearside for behandling.

Johnson, som kom til Sunderland fra Manchester City i august, har vært i stand til å løpe på treningsfeltet. O'Neill er imidlertid slett ikke sikker på at spilleren rekker kampen mot Liverpool.

- Adam gjør fine fremskritt, noe som er bra, men jeg vet ikke om han blir spilleklar ennå, siteres O'Neill.

- Han har løpt litt sammen med noen av de andre skadede spillerne, inkludert Phil Bardsley og Wes Brown. Det er for tidlig å vite sikkert om han blir tilgjengelig til lørdag, men det hadde vært flott om han hadde rukket kampen, sier Sunderland-manageren.

Bardsley og Brown vil ikke rekke Liverpool-kampen, da de ikke er helt restituert etter henholdsvis ankel- og kneskade.

Lørdagens kamp blir forøvrig Sunderlands første ligakamp på hjemmebane for sesongen, ettersom kampen mot Reading ble avlyst på grunn av overvann på banen.

- Jeg er sikker på at publikum vil bli ekstra oppildnet av at første hjemmekamp er mot Liverpool. Det er en flott kamp for oss, sier O'Neill.