Utlånt kvartett i aksjon

Stephen Darby, David Amoo, Danny Wilson og Toni Silva har vært i aksjon for sine utlånsklubber i dag - med blandede resultater.

Rochdale, med Stephen Darby fra start, spilte 0-0 borte mot Colchester i dag. Darby spilte 90 minutter for Dale, som fortsatt ligger under nedrykksstreken i League. Opp til trygg grunn skiller det dog bare tre poeng.

Péter Gulácsi og Hull hadde spillefri i dag. Humberside-laget befinner seg på 9. plass, men tigrene har minst én kamp til gode på lagene i play-off-kampen. Neste match for Hull, er borte mot Blackpool førstkommende fredag.

Rayo Vallecano tar imot storebror Real Madrid på Teresa Rivero i morgen ettermiddag. Dani Pacheco er tilbake fra skade, og den kvikke angriperen er aktuell for en plass på laget.

Alberto Aquilani er fortsatt skadet, men hans Milan er vertskap for Juventus på San Siro i kveld. Oppgjøret er betegnet som seriefinalen i Serie A.

Lille skal på besøk til Rennes i morgen kveld. Joe Cole er med i kampen om en plass i startelleveren.

Bury tok imot Leyton Orient til et skikkelig midt-på-tabellen-oppgjør i League One i ettermiddag. David Amoo spilte 56 minutter for Manchester-vertene, som utlignet drøyt ti minutter etter at Amoo forlot banen. Amoo-erstatter David Worrall assisterte scoringen som reddet ett poeng for Bury.

Danny Wilson spilte 90 minutter for Blackpool, som snudde 0-1 til 3-1 borte mot Bristol City i Championship i ettermiddag. Eks-Liverpool-junior Tom Ince scoret to ganger for bortelaget, som ligger på fjerdeplass i Championship. Opp til West Ham på den siste direkte opprykksplassen, skiller det fem poeng.

Northampton ligger nest sist i Football League, og nestjumboen i League Two røk på et nytt tap lørdag ettermiddag. Toni Silva spilte en snau time for Northampton, som lå under 0-2 da portugiseren forlot gressteppet. Adebayo Akinfenwa ga hjemmefansen noe å juble for ni minutter før slutt, men vertene maktet ikke å utligne.