Vet ikke omfanget av Gerrards skade

Kenny Dalglish uttaler at han fortsatt venter på å få vite det fulle omfanget av hamstringskaden som Steven Gerrard pådro seg under spill for England i går. Manageren tror at Daniel Agger vil være ute i flere uker.

Gerrard var tilbake på Melwood i dag, og vil nå bli undersøkt av Liverpools medisinske stab etter at han ble byttet ut etter 32 minutter av Englands privatlandskamp mot Nederland i går kveld.

- Spillerne vil komme hit om kort tid, så vi vil få en vurdering av situasjonen når vi snakker med legene. Så får vi ta det derfra, uttalte Dalglish på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg vet ikke hva det er, så jeg kan ikke si dere om det er sjanse for at Gerrard spiller mot Arsenal eller ei. Så i stedet for å spekulere er det bedre å bare vente og se hva legene har å si etter at de har undersøkt ham, fortsatte manageren.

En som helt sikkert må stå over lørdagens kamp mot Arsenal er Daniel Agger. Han brakk et ribbein i ligacupfinalen mot Cardiff.

- Han brakk et ribbein, så han vil kanskje være ute noen uker. Vi vil savne alle som er skadet. Daniel har spilt fantastisk bra hele dette året, men vi vil savne alle som ikke er skadefrie og tilgjengelige, kommenterer Dalglish.

- Vi har en stor tropp for å dekke opp for skader og suspensjoner, og vi må finne en erstatter for Daniel dersom han blir ute i tre uker.

- Jeg vet egentlig ikke hvem vi kan benytte og hvem vi ikke kan benytte mot Arsenal, for vi har ikke trent etter landskampene ennå. Vi hadde 12-13 spillere bortreist i forbindelse med landskamper, så vi får vente og se hvilken forfatning de er i når de kommer tilbake.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.