Vil bygge et lag rundt Suarez

Brendan Rodgers uttaler at han akter å bygge et lag rundt Luis Suarez, og han tror ikke uruguayaneren vil bli påvirket av at han stadig blir linket til andre klubber.

- Jeg frykter ikke at han vil bli fristet av andre klubber. Han har allerede vist sin hengivenhet til klubben ved å skrive under en ny kontrakt, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Han befinner seg på et flott stadium i sin fotballkarriere her i Liverpool. Han scorer mål, jobber godt og er veldig lykkelig her. Han er et viktig medlem av vårt lag, og man kan se at han trives med måten vi jobber på, noe hans scoringer forteller alt om, fortsetter Rodgers.

- Vi ønsker å bygge et lag rundt ham. Vi er på et veldig tidlig stadium der vi prøver å forme et lag, og Luis er en viktig del av det laget.

- I den situasjonen vår klubb befinner seg akkurat nå er det ikke til å unngå at andre klubber vil forsøke å kapre våre beste spillere, men jeg vil gjøre det veldig klart at vi ikke er interesserte i å selge våre beste spillere. Jeg vil alltid kjempe for å beskytte klubben og beholde våre beste spillere.

- Dette er en utrolig klubb å jobbe for. Forhåpentligvis vil vi i løpet av de kommende årene nå tilbake til toppen, hvor spillerne som er her vinner ting og andre spillere ønsker å komme hit.