Vil gjøre Anfield til en heksegryte

Brendan Rodgers gleder seg til sin første kamp på Anfield som Liverpool-manager, og sier det blir en ære å lede laget.

I morgen kveld vil manageren lede laget foran hjemmesupporterne for aller første gang.

- Det vil være en ære for meg å komme ut på Anield i morgen kveld for min første kamp der. Det kommer til å være utrolig stort for meg, men mitt fokus vil være på å vinne kampen. Det vil være det viktigste for meg den kvelden. Jeg vil prøve å gjøre Liverpool til en skikkelig heksegryte for motstanderen, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg har fått en utrolig velkomst her. Det har vært fenomenalt. Slik har det alltid vært, om du står på utsiden og ser inn. Lidenskapen fra supporterne og byen, og det er en ikonisk klubb. Men når du er på innsiden, er det enda bedre.

Liverpool har med seg en 1-0 ledelse fra oppgjøret i Hviterussland, etter scoringen til Stewart Downing. De røde spilte ingen stor kamp den kvelden, og det forventes at formen har blitt bedre den siste uken.

- Forrige uke var vi bare fire uker inn i vår pre-season før vi hadde vår første offisielle kamp. Vi har fortsatt mye som må forbedres, det er et ingen tvil om. Dersom folk forventer at vi spiller rask, flytende og dynamisk fotball etter fire uker, så vil ikke det skje. Det tar tid. Det ligger mye arbeid bak å få et lag til å spille på den måten, og det tar lenger tid enn fire uker.

- Noe som har vært viktig for meg er utholdenheten til laget. Jeg er veldig glad for åpenheten og ærligheten i gruppen. Hver eneste dag jeg har vært her har de ofret alt. Det har ikke vært en spiller som ikke har gitt alt på trening, og det er en flott plattform å ha. Dersom du har spillere med hjerte, karakter og talent, og på dette nivået må du ha talent for å oppnå suksess, så er det flott. Hardt arbeid er en plikt for meg. Det er ikke et valg, det er en del av det du må gjøre for å være god i noe. Spesielt for en av de største klubbene i verden, avslutter Rodgers.