Villas-Boas sint på Adam

Tottenham-manager Andre Villas-Boas var sint på Charlie Adam etter kampen i Baltimore fordi Liverpool-spillerens sene takling påførte Gareth Bale en ankelskade.

Gareth Bale kom ikke på banen etter pausen på grunn av en ankelskaden han pådro seg i en takling fra Charlie Adam i det 18. minutt. I mai 2011 ble også Bale skadet i en takling fra den skotske landslagsspilleren, en hendelse Villas-Boas ble gjort oppmerksom på under kampen i Baltimore.

- Jeg synes det var en meget stygg takling fra Charlie. Spilleren var forbi og han kom inn bakfra på Gareths ankel. Jeg kjente ikke til forhistorien mellom de to, men jeg gjør det nå, sa Andre Villas-Boas til pressen.

- I pausen kom Charlie til meg og nevnte noe om taklingen. Jeg kan akseptere det, men jeg synes han burde gå direkte til spilleren og be om unnskyldning.

- Hvis spilleren unngår å havne på sykehus, er det fordi han er veldig heldig. Forrige gang var han ute i tre måneder, og det er Premier League som må lide ettersom de mister en spiller av Bales talent.