Wales håper på Bellamy

Craig Bellamy hadde egentlig lagt opp som landslagsspiller, men lot seg overtale av avdøde Gary Speed. Nå vil den nye manageren Chris Coleman prøve å få med 32-åringen videre.

Kenny Dalglish prøver opplagt å matche Craig Bellamy forsiktig og det ligger i kortene at han vurderer det slik at veteranen ikke tåler to harde kamper i uka. Ryktene på Merseyside har gått om at waliseren har knær som behøver ro mellom slagene.

En trofast patriot har Craig spilt 67 kamper og scoret 19 mål for Wales. Han la opprinnelig opp sin internasjonale karriere, men valgte likevel å bli med da hans gamle kjenning Gary Speed ble landslagssjef. Det er neppe noe man ønsket særlig velkommen på Anfield, men trolig heller ikke særlig overraskende, da noe av det første som den nye manageren til Wales sa var at det var viktig å prøve å få med Craig Bellamy videre.

- Jeg håper han blir, jeg håper det blir resultatet, slo Chris Coleman fast da han ble presentert som manager for Wales. – Jeg vil prøve å overtale ham.

- Vi behøver Craig Bellamy, ikke bare på grunn av hans kvaliteter som spiller men også på grunn av han hans innstilling. Han kan være krevende og vanskelig, men han ønsker også å få gjort ting på den riktige måten og noen ganger hjelper det folk fremover. Jeg vil ta en prat med ham.

- Jeg har aldri vært med på et vinnerlag hvor alle elsket hverandre. Det dreier seg om å vinne, en behøver ikke å like hverandre.