Wigan har aldri vunnet på Anfield

Statistikken viser at Wigan aldri har vunnet en ligakamp på Anfield. Av seks kamper har Liverpool vunnet fire. To har endt uavgjort.

Tidligere denne sesongen måtte Liverpool nøye seg med 0-0 i Wigan. Det var den første målløse kampen mellom klubbene i ligasammenheng. Charlie Adam misbrukte et straffespark, da Ali Al Habsi reddet hans forsøk fra ellevemetersmerket etter 51 minutter.

Lagene spilte også uavgjort i det siste oppgjøret på Anfield. Raul Meireles ga Liverpool ledelsen med sitt femte mål på seks kamper, men Steve Gohouri utlignet etter 65 minutter.

De tre siste kampene mellom klubbene har faktisk endt uavgjort.

Liverpool har kun holdt nullen i en av de åtte siste kampene mot The Latics, men har samtidig gjort mål i 11 av de 13 siste.

Dirk Kuyt har gjort flere mål mot Wigan enn noen annen Liverpool-spiller, med fem.

Som manager har Roberto Martinez kun tapt en av sine fem kamper mot Liverpool. Wigans eneste seier over Liverpool i løpet av 13 ligakamper kom i mars 2010, da Hugo Rodallega scoret kampens eneste mål i Wigan.

The Latics har gjort åtte mål på de 13 ligakampene mellom klubbene, og har funnet veien til nettmaskene i sju av de siste åtte. Totalt har de plukket åtte av 39 mulige poeng mot de røde.

Wigan er ubeseiret på sine fire siste kamper mot Liverpool, og har kun sluppet inn to mål i løpet av disse kampene. The Latcis har spilt uavgjort i fire av sine seks siste kamper i Premier League, og har tapt bare en av disse kampene.

The Latcis har vunnet tre bortekamper denne sesongen. Mot Sunderland, West Bromwich og Bolton, alle med sifrene 2-1. De har vunnet kun en av sine 14 siste ligakamper etter seieren over West Bromwich for tre måneder siden.

Kilde: Liverpoolfc.tv