Wigan res - Liverpool res 0-2

Liverpools reservelag vant 2-0 borte mot Wigan. Begge scoringene kom fra Michael Ngoo i 2. omgang.

Wigan: Chris Kirkland, Adam Buxton, Steve Boothman (Adam Dawson 60), Jordan Robinson, Rob Kiernan, Jamie McCormack, Tim Chow, Ryan Watson, Jordan Rugg (Jonathan Breeze 67), Callum Morris, Jesjua Angoy,
Ubenyttede reserver: Galvin Hare, Michael Girvan, Josh Langley.

Liverpool: Daniel Ward, Emmanuel Gomis Mendy, Matthew McGiveron, Stephen Sama, Andre Wisdom, Conor Coady, Raheem Sterling (Suso 81), Craig Roddan, Michael Ngoo, Krisztian Adorjan, Nathan Eccleston.
Ubenyttede reserver: Matthew Regan, Tyrell Belford, Michael Roberts, Adam Morgen.

Vi oppdaterer de viktigste hendelsene fra kampen i Wigan.

1.min: Avspark er tatt.

4.min: Liverpool har åpnet bra. Sterling og Eccleston har vært livlige på vingene i åpningsminuttene.

6.min: Angoy spiller fri Boothman for vertene, men sistnevntes innlegg seiler over mål.

9.min: Buxton header tilbake til Kirkland under press fra Eccleston.

9.min: Ward redder en avslutning fra Rugg, etter innlegg fra høyre fra Morris.

10.min: Watson stopper Sterling ved dødlinja. Utspark for vertene.

13.min: Vertene angriper. Angoy når ikke et gjennomspill fra Morris.

17.min: Michael Ngoo tråkler seg forbi 2-3 spillere og avslutter fra skrått hold. Utspark for Wigan.

19.min: Buxton skaffer Wigan et frispark på høyrevingen.

19.min: Ward fanger ballen under press fra Kierman, på Boothmans frispark.

20.min: Liverpool får frispark på sin høyreflanke. Buxton klarerer for vertene.

22.min: Liverpool presser, men sliter med å skape klare målsjanser.

24.min: McCormack får frispark i en duell med Ngoo midt på banen. Like etterpå får vertene et nytt frispark, som  Liverpool-keeper Ward fanger enkelt.

26.min: Chow og Watson vinner i felleskap ballen fra Liverpool like utenfor Wigans straffefelt, og vertene kontrer. Watsons pasning til Angoy er imidlertid for hard.

28.min: Vertene roper på frispark når Morris felles like utenfor Liverpools straffefelt. Dommeren vinker spillet videre.

30.min: Buxton og Morris stopper Sterling på venstreflanken, og Wigan kontrer.

31.min: Godt forsvarsarbeid av Wisdom, som stopper Rugg.

34.min: Omgangens største sjanse når Sterling kommer seg fri fra Kiernan på venstreflanken, og får lagt inn i retning Ngoo. Ballen går dessverre litt bak den store spissen.

39.min: Tempoet i kampen har tatt seg litt opp. Liverpool spiller ganske direkte, mens vertene er mer omstendelige. Fortsatt ingen klare målsjanser i kampen.

40.min: Chow vinner en corner for Wigan.

41.min: McCormack header Watsons hjørnespark utenfor.

44.min: Ngoo dribler seg forbi to forsvarere, men blir stoppet av Chow.

45.min: Omgangens største sjanse når Ngoo igjen skaper trøbbel for Wigan-forsvaret. Liverpool-spissen skaffer seg rom inne i feltet, og skyter lavt mot mål.. Ballen treffer venstre stolpe, og triller deretter over dødlinjen til utspark.

Pauserapport: Det har vært en førsteomgang med få klare målsjanser i Wigan. Michael Ngoo kom nærmest, når han skjøpt i stolpen og ut like før dommeren blåste til pause. Wigan har hatt ballen en del på midtbanen, men vertene har ikke klart å skape noe som helst av målsjanser. For gjestene fra Merseyside har Eccleston, Sterling, Ngoo og Wisdom utmerket seg.

47.min: Coady skyter over fra kanten av 16-meteren.

48.min 0-1 NGOO: Sterling kommer fri på høyresiden og legger hardt inn på tvers. Ngoo er ved bakre stolpe og styrer ballen i mål.

50.min: Sterling er en stadig trussel på høyresiden.

52.min: Frispark fra par og tredve meter. Eccleston skyter like utenfor.

53.min: Liverpool har stort ballinnehav og har beleiret seg inne på Wigans banehalvdel.

54.min: Wigan forsøker å få til noe inne på Liverpools halvdel, men klarer ikke å bryte gjennom bortelagets forsvar.

56.min: Sterling forsøker å ta et hurtig innkast, men treffer assistentdommeren i hodet. Ballen kom aldri i spill, men Liverpool klarer likevel å stjele noen meter på innkastet.

57.min: Buxton prøver å vri spillet til Angoy som er på løp, men ballen er for høy. Headingen går utover dødlinjen.

60.min: Bytte Wigan. Dawson erstatter Boothman.

62.min: Liverpool kontrollerer kampen.

65.min: Ngoo blir felt av Kiernan. Eccleston skyter over på frisparket.

67.min: Bytte Wigan: Breeze inn for Rugg.

71.min 0-2 NGOO: Ngoo scorer sitt andre mål i kampen. Spissen drar seg forbi Kiernan ute på siden før han skyter under Kirkland fra hjørnet av 5-meteren.

75.min: Watson forsøker å spille fri Chow, men ballen blir for hard. Ward plukker enkelt opp ballen. Liverpool-keeperen har hatt en rolig ettermiddag.

77.min: Eccleston gjør det bra som får kontroll på ballen innenfor straffefeltet, før han avslutter med venstrefoten. Kirkland fister ballen til side for stolpen. God redning!

79.min: Innlegg fra Dawson på høyrekanten, men Angoy når ikke frem. Mendy må ha behandling for å ha falt forkjært.

81.min: Bytte Liverpool. Suso inn for Sterling.

81.min: Liverpool fortsetter å angripe på Robin Park.

82.min: Gult kort til Coady for en stygg takling på Angoy.

84.min: Frispark til Wigan. Dawson sender ballen rett i muren, og Liverpool får klarert.

87.min: Dawson sender et innlegg over mål.

90.min: To minutter er lagt til.

90+1. min:  Frispark til Wigan på kanten av 16-meteren. Ballen stusses til corner. Liverpool får klarert corneren.

Sluttrapport: Liverpool tok vel vare på sjansene og tok en fortjent seier på Robin Park. Begge målene kom ved Michael Ngoo i 2.omgang. Liverpool kontrollerte kampen, og keeper Danny Ward hadde en svært rolig ettermiddag i sin debutkamp for Liverpool i Premier Reserve League. Raheem Sterling var en trussel på kanten, mens Nathan Eccleston kom til noen avslutninger.