Wilson ser frem til spilletid i Bristol City

Danny Wilson synes det har vært frustrerende å se så mange unge spillere slå seg inn på Liverpools førstelag denne sesongen uten at han selv har fått den samme muligheten.

Danny Wilson har til gode å figurere for Liverpools førstelag denne sesongen. I går ble han utlånt til Bristol City frem til 22. januar

- Jeg står uten kontrakt etter sesongen, og dette er meget viktig for meg, sier Danny Wilson til Bristol Evening Post.

- Det er flott å være i en stor klubb som Liverpool, men det er ikke noe stort poeng dersom du ikke får spille kamper.

- Det har vært så frustrerende å se så mange unge spillere slå igjennom og spille på førstelaget under Brendan Rodgers, men ikke fått den samme muligheten selv.

- Det er ingen skam å være i en stor Premier League-klubb uten å spille, men jeg trenger å komme ut og spille kamper og bevise for meg selv hva jeg er god for.

- Championship er en meget sterk liga, og det er ideell arena for unge spillere som ikke får kamper i Premier League.

- Jeg har kommet hit med min egen agenda, som er å spille så mange kamper som mulig, men jeg innser også at jeg har en jobb å gjøre for dem.

- Jeg snakket om det med (manager) Derek McInnes, og jeg kan ikke se noen grunn til at jeg ikke kan klare begge deler de neste to månedene.

- Det er noen gode spillere her, og jeg forventer ikke på spasere rett inn på laget, men jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for å hjelpe Bristol City i deres nåværende posisjon.

Bristol City-manager Derek McInnes er fornøyd med lånesigneringen.
- Vi følte at vi trengte å få inn en ny forsvarer ettersom vi har Greg Cunningham, Lewin Nyatanga og Stephen McManus ute og det er mange kamper fremover.

- Jeg kjenner til Danny fra han var i Rangers. Han ble høyt ansett, og det var en stor overgangssum på hans hode da han sluttet seg til Liverpool. Men han har falt utenfor der, og vi følte at vi kunne få ham i gang og at han kunne gi oss noe i løpet av den korte perioden han blir værende hos oss.

- Danny vil gi oss gode alternativer i en rekke posisjoner, men primært som midtstopper.