Wolves U18 - Liverpool U18 3-3

Liverpool U18 lå under 1-3, men kom tilbake til 3-3 i første ligakamp for sesongen. Jordan Lussey, Kristoffer Peterson og Sam Gainford nettet for Steve Coopers mannskap.

Liverpool U18 begynte kampen strålende, men Wolverhampton U18 scoret mot spillets gang på en kontring etter 25 minutter.  Steve Coopers mannskap kom under 0-2 til tross for å ha skapt en rekke sjanser og hatt et spillemessig overtak.

Jordan Lussey reduserte like før pause da han fikk ballen på egen banehalvel, løp 35 meter og avsluttet fra distanse. Wolves økte til 3-1 etter pause, men de røde ga ikke opp. Innbytter Kristoffer Peterson headet i mål fra corner.

Noen minutter før slutt sendte Lussey i vei en gjennombruddsball til Sam Gainford som kunne sette inn utligningen.  Liverpool kunne fått med seg alle poengene i sluttsekundene. Dan Cleary ble lagt ned i straffefeltet, men Jerome Sinclair klarte ikke å score fra ellevemetersmerket.

- Offensivt synes jeg vi var meget gode i dag. Det var godt angrepsspill, men vi må ikke sette oss i en situasjon der vi slipper inn slike mål. Hvis vi kan bli dyktigere i forsvar, har jeg ingen bekymringer. Totalt sett var det en god start på sesongen i dag, uttaler Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

Startoppstilling: Belford, Quirk, O'Hanlon, Williams, Jones, Baio (Cleary 90), Ojo (Peterson 60), Lussey [kaptein], Sinclair, Randall (Trickett-Smith 60), Gainford.
Ubenyttede reserver: Crump, Heaton.