Wolves U21 - Liverpool U21 1-5

Vertene tok ledelsen med en scoring rett før pause. Dani Pacheco (2), Krisztian Adorjan, Joao Carlos Teixeira og Michael NGoo snudde det totalt i 2.omgang.

Wolves: Hennessey, Cranston (Jacobsen 80), Whittall, Ebanks-Landell, Ihiekwe, Kostrna, Tank, Price, Gorman, McAlinden,Ismail

Liverpools lag: Ward, McLaughlin, Wilson, Sama, Smith, Roddan (Nacho 80), Pacheco, Adorjan (Ibe 75), Pelosi, NGoo, Yesil (Teixeira 46).  Ubenyttede reserver: Belford, Sokolik.

1.omgang:

2.min:
Yesil prøver et rapt skudd fra nesten død vinkel, men den rutinerte keeperen Wayne Hennessey redder.

7.min: Wolves får et frispark like utenfor straffefeltet. Ballen trilles til Price som skyter svakt høyt over.

10.min: Nytt frispark til gjestene, men kapteinen Cranston skyter hardt og lavt tre meter utenfor.

18.min: Adorjan får gult kort for å prøve å filme seg til straffespark, ifølge dommeren.

19.min: Wolves får lagt litt trykk inne i Liverpools straffefelt, men Ward gjør det bra da han får fistet ballen vekk i en luftduell.

25.min: Michael NGoo skjærer innover og skyter i steget fra 16-meter, og Hennessay må ut i full strekk for å redde.

28.min: Wolves kjører en gnistrende kontring da Ngoo glir og mister ballen på midten, men heldigvis er Ismail offside da han setter ballen i nettet på innlegg fra McAlinden.

37.min: Yesil, Roddan og NGoo prøver alle å skyte inne i straffefeltet, men forsvaret til Wolves får blokkert hver gang.

40.min: NGoo setter opp Pelosi på 20 meter, men amerikaneren kommer ikke i skikkelig posisjon og skyter langt utenfor.

42.min: Ismail inn til McAlinden, men Ward redder utmerket da sistnevnte avslutter fra kort hold.

43.min: 1-0 MCALINDEN - Keeper Danny Ward er ikke like heldig denne gangen, da han må strekke seg etter et innlegg og bokser ballen rett i beina på McAlinden som scorer lett.

Liverpool har etter hvert tatt over mye av spillet etter en bra start av hjemmelaget, men har ikke greid å få ballen bak Hennessey. Spesielt har Michael NGoo skapt vanskeligheter for ulvene med fine raid fra sin posisjon på høyrekanten. Hjemmelaget har imidlertid et solid mannskap og var farlige på kontringer og med innlegg fra sin venstrekant, på den store matta på Molineux. Det var derfor ikke helt ulogisk at det kom en scoring rett før pause.

2.omgang:

46.min:
Spennende bytte for Liverpool, da portugisiske Joao Carlos Teixeira kommer inn for Samed Yesil.

51.min: Bra forsering og skudd av Pacheco fra 20 meter, men keeper slår ut til corner.

53.min: Liverpool har kjørt kampen så langt i 2.omgang, men ble nær straffet på en kontring hvor Ward måtte gjøre en god redning fra spiller som var alene igjennom. Det var en feil av Wilson som startet kontringen.

55.min: 1-1 PACHECO - Dani Pacheco tar ansvar da NGoo og flere har prøvd seg inne i feltet uten utteling. Spanjolen banker ballen opp i nærmeste kryss fra 5-6 meter.

57.min:
Wolves har to store sjanser på to minutter, men det blir bare nesten. Kampen er langt mer fartsfylt og åpen nå enn i de første 45 minuttene.

60.min: 1-2 ADORJAN - Innbytter Teixeira finner Adorjan med en stikker og via et forsvarsben banker ungareren ballen opp i nettaket.

64.min: 1-3 PACHECO - Nok en scoring for ligalederen da Pacheco snapper ballen og kommer alene igjennom, runder kaldt keeper og setter ballen i det åpne nettet.

68.min:
Michael NGoo skulle hatt straffe da han blir klippet ned like innenfor 16-meter streken.

71.min: 1-4 TEIXEIRA - Pacheco har vært i full fyr etter pause og snapper et dårlig utspill fra Hennessey. Han går til dødlinjen og slår tilbake 45 grader, til Teixeira som setter ballen kontant i mål.

75.min:
Jordon Ibe inn for Krisztian Adorjan hos Liverpool.

76.min: 1-5 NGOO - Det først Ibe gjør er å drible seg fri på venstrekanten, spille inn til Michael NGoo på omtrent straffemerket, og spissen avslutter kontrollert med en skudd ned i hjørnet.

80.min:
Jacobsen inn for Crampston hos Wolves, Nacho inn for Roddan hos Liverpool.

Sluttrapport: Liverpool gikk tydelig ut med et høyere tempo etter pause, men på hver side av utligningen til Pacheco hadde også Wolves noen store sjanser. Kampen balansere da litt på en knivegg, men to kjappe mål til fra de røde gjestene blåste lufta ut av hjemmeballongen. Lederlaget i reservelagserien scoret fem mål på 20 minutter, anført av Dani Pacheco som var glimrende i 2.omgang og Michael NGoo. Andre tekniske spillere som Adorjan og innbytterne Teixeira og Ibe stortrivdes også på den plettfrie og brede gressmatta. Bakover gjorde keeper Ward en bra kamp med unntak av baklengsmålet, mens stopperne Sama og Wilson også totalt sett var solide.